Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčky na směnku

Od: goran* odpovědí: 7 změna:
Zajímal by mne názor široké veřejnosti na služby vyžadované klienty a to : nebankovní půjčky bez ručení (na směnku). Nabídek je všude plno( inzerce ) ale dle mého nic nefunguje. Jsou te jen samí podvodníci, kteří ( jak jinak ), chtějí poplatky dopředu, o které pak klient ( jak jinak ) příjde.Je to dle mého katastrofální stav.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Jen hodně velký zoufalec podepíše směnku,nebo naopakten, kdo tomá dobře spočítané. Je to výborný způsob, jak rychle přijít o všechen zbytek majetku.
Když podepíšeš, tak se nediv.

steve*
hodnocení

0x
Presne tak! Hlavne nemaji tuseni o tom co to vlastne smenka znamena. Nejvetsi sranda a taky nesmysl je"nebankovni pujcka na smenku - zaruka nemovitosti"Za prvni ,smenka sama o sobe znamena cenny papir, kdy se vystavce zarucuje celym majetkem, za druhe, budu li mit nemovitost k ruceni,samozrejme pujdu do banky a ne ke zlodejskym lichvarum.To jsou tady v CR teda kravoloviny, to by jeden zvracel... :(
al bunda*

Ta poslední věta byla naprosto zbytečná ó Velký šejku. Koncentrace blbců je v celém světě přibližně rovnoměrná, není to specifikum České republiky.
Hezký den.

steve*

I prd velebnosti jdu blejt :)) Ja jsem zminil to, ze by si nahaneci a jini tzv. zprostredkovatele a sjednavatele tzv.uveru meli nejprve vyhledat co je to smenka, zastava,dluznik,investor apod. a teprve potom psat inzeraty. Reakce byla na prvni prispevek :)

PS: Pry velky sejku :DDD My se zname?

al bunda*

Zajité, já totiž vím všechno, každého znám, všude jsem byl dvakrát a od všeho mám klíče. Mohl jsem Ti to napsat do "výtky", ale zvolil jsem tuto formu. Fascinovalo mě, jak hezky zevšeobecňuješ.
Krásný den.

steve*
Ale nevzevseobecnuji, jen komentuji situaci kterou resim a kdykoliv kamkoliv zavolam nebo napisu tak bud reakce zadna nebo se ozve nejaky trotl typu...zavolejte nam na nase cislo 900xxxx bude Vas to stat jen 1500kc za to ze Vam rekneme to co banky :DDDD Ja nerikam ze neni investor na smenku,ale ja ho tedy nejak v CR jeste nevidel a pritom jde o zatrsakr lukrativni nemovitost v praze :)
al bunda*

Jo jestli je to tak, jak říkáš, pak se omlouvám, opravdu máš mimořádné "štěstí" na debily.
Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]