Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímalo by mě, jestli podle vás má vztah od nízkého věku šanci na výdrž? Například já jsem se svým partnerem od 15ti let a jsme spolu téměř 5 let. Skvěle si rozumíme, doplňujeme se, vzájemně se podporujeme. Záměrně bysme jeden druhému neublížili. Všichni nám říkají, že takový vztah má málokterá dospělá osoba. Na druhou stranu nám říkají, že nám to nemůže vydržet, jelikož jsme spolu začali být moc brzo. Nám to tak ale nepřijde, na to kolik nám je totiž opravdu žijeme dospělý a harmonický společný život. Jaký na to názor máte vy? Děkuji
PS: sex jsme měli jen spolu
Pokud vám to klape tak, jak říkáš, tak asi většina z ostatních lidí jen závidíme. Znám podobné "dvojky", a jsou spolu dodnes, desítky let. Važte si oba takového vztahu a neřešte cizí kecy. Držím palce !
Zdravím. Najdou se takové páry, které spolu mají vztah od puberty a vydrží jim to celý život.. Ale je to určitě dost vzácné, když se najdou partneři, kteří jsou jeden pro druhého první a jedinou láskou na celý život. Uvidíte časem, zda budete patřit k těm výjimkám, kteří spolu prožijí mládí a i spolu zestárnou.
To vše je individuální. Vydrží vám to do chvíle, kdy jeden z vás nezačne přemýšlet o tom, že si vlastně v mládí nic neužil a začne zkoušet, jak si užít. Dojít k tomu nemusí, ale je na místě si o tom s partnerem promluvit a takovou situaci eliminovat v zárodku. Ovšem ani tak nezamezíte tomu, aby se jednomu z vás "nezbláznily hormony" a váš vztah se klidně rozpadne.
Takže dnes je to tak, jak říkáte, zítra může být situace úplně jiná. Je to jen na vás dvou, jak se váš vztah bude dále vyvíjet. A nezapomeňte na to, že když spolu vydržíte, přijdou děti a situace se může radikálně změnit. Pak jde o to, abyste to vše s láskou a porozuměním ustáli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.