Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy poslat přání k Vánocům

Od: pepe12 odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Chci popřát kamarádům z cizího města k Vánocům. A nevím jestli nebude blby jim napsat už v týdnu třeba v pátek. Nebo počkat až na 23 či 24.? Nechci vypadat hloupě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karha
hodnocení

1x

Tak my budeme posílat přání všem přátelům už zítra.

pepe12
hodnocení

Děkuji. Já také nějaký dopis v týdnu. Ale někomu i elektronicky. Tak bych to rad zvládl najednou, ale jen jestli to není brzo posílat, ty sms a maily bych poslal tak v pátek nebo v sobotu 21.

hop®
hodnocení

1x

Pokud posíláš přání elektronicky (e-mail, Messenger, SMS, ICQ), tak stačí na Vánoce ráno. Jestli to posíláš poštou, tak už je stejně asi pozdě...

elas
hodnocení

1x

Ahoj, pokud myslíš přání poštou, poslala bych zítra. Pokud myslíš přání smskou nebo přes facebook a jiné sítě, tak já je vždy posílám 23.

vilik*
hodnocení

0x
Poštou v ČR, řešil bych nejdéle ve čtvrtek.
Pokud poslat po poslovi, tak, aby tam stihl dojít, dojet.
Mailem den předem. SMS nebo jiným způsobem přes komunikační sítě kdykoliv 23-24.12., ale například u mě byste si na Štědrý den moc nešplhl, myslel bych si něco o buranovi bez taktu.
Většina deb.lů přeje pomocí mobilní komunikace mezi obědem a nadílkou Štědrého dne, to zásadně neodpovídám.
Hodně lidí přeje až do nového roku.

liska5
hodnocení

0x

Mně už přišly první dvě pohlednice *ua*

hodnocení

0x

Pokud použijete poštu, je už pozdě. Posílám léta na Vánoce přání dávné kamarádce, žije na jednom z řeckých ostrovů. I když dopis posílám vždycky okolo 20. - 25. listopadu, tedy s měsíčním předstihem, pokaždé dojde adresátce až po novém roce. Jaga.

Záleží na tom, kam píšete, na Slovensko by to ještě došlo, do vzdálenějších zemí už ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]