Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem se bavit s klukem?

Od: kelly19 odpovědí: 11 změna:
Zdravím vás všechny. Poradíte mi někdo prosím o čem se bavit s klukem venku? Nějaký témata? Už jsme seznamený víme o sobě už všechno a právě..teď už si nemáme moc co říct :( vždy je mezi nama to “trapné ticho” a mám z toho divny pocit :D ale tak prosím poradíte něco? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kelly19: Promiň mi můj názor, ale pokud si nemáte co říci (trapné ticho), zřejmě bude nejlepší vztah ukončit.

liska5

To trapné ticho mají možná přes mobil*alene*

dolga*
15.12.19 02:18

*smich*

skeptic
hodnocení

1x

Možná napoví stokrát ohraný lascivní vtip: Víte, co má chlap na orálním sexu nejraději? To ticho. *vtip*

hodnocení

0x

Zdravím. Bavte se o tom, co vás zajímá. Ať se také dozvíte, jaké názory má ten druhý. Např. o kamarádech, filmech, muzice, prázdninách, zájmech, kultuře, rodině. A hlavně - jak byste chtěli trávit společně čas.

doplněno 15.12.19 11:09:

Pavelpavel - Váš názor respektuji a rozhodně Vám nebráním v tom, abyste dal tazatelce Vy sám mnohem lepší radu..

pavelpavel*

Kapko nic ve zlém, ale nechovejte se k nim jako k dětem. Oni si nemají co říct obsahově. Myslíte, že nemají téma? Všechno nekončí růžově Kapko to jsem chtěl říct.

liska5
hodnocení

0x

Venku je to snadné. Pořád se kolem něco děje a ke všemu můžete něco říct, něco okomentovat nebo se tomu spolu zasmát. Ať je to počasí, zboží za výlohou, pes v oblečku, vánoční výzdoba , drahé auto, pohled na řeku nebo to, co právě jíte...Tak si člověk dělá obrázek o tom druhém...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jsou vzájemné sympatie, tak není na škodu občas sdílet jen to ticho. Snad je to lepší, než mluvit o ničem nebo si doma na schůzku připravovat scénář a témata. Zdravím!

oko
hodnocení

0x

Někdy je to způsobeno i tím, že ti dva jsou méně výřeční. Když je jenom jeden, tak ten druhý to nějak rozmluví, táhne a ten se přidá. Ale když jsou oba dva nemluvní a ještě se krátce znají, tak zkraje bývá docela problém v té komunikaci. Ale ostatní vám zde radili dobře o čem navázat rozhovor.

hodnocení

0x

Možností je spousta. Např. bavit se o cestování - kdo jde byl, co se mu kde líbilo, co ho kde zaujalo, kam by se kdo chtěl jet podívat atd. Nebo o sportu ( pokud máte oba oblíbený nějaký stejný sport) nebo o studování - kdo by chtěl studovat jaký obor a proč, co je na které škole dobré a co ne atd. Další téma můžou být např. filmy . jaké filmy kdo viděl, bavit se o jednotlivýchz scénách ve filmech o hercích atd. Další možnost je bavit se o bydlení . kde by kdo chtěl bydlet, jak by si zařídil byt atd. Ale předpoklad, aby konverzace byla přirozená a ne "nucená" je to, mít určité společné záliby a zájmy.

joudic*
hodnocení

0x
takove problemy byvaji, ikdyz mate spolecny slozity obor prace, o kterem se da debatovat roky a roky.. nejaky ten rok to lze resit sexem apod a pak se holt rozejdete kdyz se to nespravi. Muj momentalni vztah zacal velmi dlouhym klabosenim online, a jak jsem si kdysi s jinymi musel casto udrzovat v hlave seznam backup temat k hovoru... tak ted netreba resit vubec nic a rozhovor plyne prirozene bez nejakych berlicek uz leta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]