Ahoj,mám problém. Je mi 13 ( skoro 14 ) a mám kamaráda co bydlí hned naproti a má rozvedený rodiče ale cca 7 let zpět si jeho taťka ( což je super pán)našel na seznamce partnerku,se kterou se vzal a mají i kamarádovo nevlastního brášku. Bydlí všichni spolu. Já jsem si jelikož jsem v tom věku,kdy to chci dělat s čímkoliv začal všímat její postavy. Obličej super,ňadra obrovský a je malá. Prostě to s ní CHCI MÍT,alespoň orálně. Poradíte mi někdo co mám dělat a jestli jsem psychicky v pořádku? (už i masturbuju,tak vím jak)
Tobě je spíš pětatřicet, jsi tlustý a skoro plešatý, bez peněz, tak hnusný, že ani vlastní máma s tebou nechce mluvit, v životě tě žádná ženská nechtěla, tak si hraješ na internetu na malý chlapečky a pak si honíš nad odpověďmi pošetilých chápavých ženských péro.
Chtít můžeš..Pochybuji, že ona by chtěla mít cokoliv takového s dítětem. Dej si studenou sprchu a pak pomoz mámě s něčím v domácnosti, ať přijdeš na jiné myšlenky.
Orálně to není nic těžkého, prostě ji pokaždé pěkně pozdrav a řekni něco všeobecného, je zima, je horko, je hezky. Ona odpoví a je to, právě jste měli orální rozhovor. Zaujala mě její postava. Nepřepadává dopředu?
Je mladej a v jeho věku mu začínaj proudit hormony atd. ,tak mu to tolik nevyčítejte. Je to normální. Sice hochu,nedělej to. Dostaneš se tím do VELKÝHO průšvihu a pro všechny blízké budeš za prase.
Na jedné straně s chlapcem cítím ale na druhé straně mě mrzí, že on neumí vyhodnotit riziko se vyspat a oblbovat ženu ve věku jeho mámy ! Ten chlapec neměl ani pokládat sem otázku ale ve své hlavě si udělat pořádek ! Neříkám, že jsme nebyli stejní, taky se mi líbila ucitelka ale tu jsem ve 14-15 měl v hlavě při masturbaci. Jelikož jsem sem věděl, že je blbost nabízet náklonnost ženě např. O 20-25 let starší !
Bud v klidu si uplně normální Si ve věku kdy se v tobě vše bouří Leč bohužel v tvym věku múžeš akorát snít a pravou rukou těm snúm múžeš pod peřinou pomoci
Máš zvláštní povahu a to jsi ještě dítě. Něco si umaneš, po něčem toužíš, ale nepřemýšlíš, jak je tvůj nápad trapný a myslíš si, že to co si umaneš a že to chceš mít, tak se svět před tebou posadí na zadek.
Jo je to normalni ja sem si ho zacal honit ve druhe tride,honily jsme s kamosem vzdycky na hajzlech, ve treti tride sem poprve strasne touzil po sexu s novou ucitelkou co nastoupila hned po skole supr kocka okolo 23 let vzdycky me zni hrozne stal kdyz prisla a nešlo to ovladnout, tak sem si ho dal za pásek, schova se to a pocit je skvelej
No jo, jenže tady je většinové publikum takové, které nebylo ve druhé třídě až po šesti letech v základní škole, ale už v sedmé. A co vy, vychodil jste za 9 let povinné školní docházky aspoň tu třetí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.