Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám problém.
Je mi 13 ( skoro 14 ) a mám kamaráda co bydlí hned naproti a má rozvedený rodiče ale cca 7 let zpět si jeho taťka ( což je super pán)našel na seznamce partnerku,se kterou se vzal a mají i kamarádovo nevlastního brášku. Bydlí všichni spolu.
Já jsem si jelikož jsem v tom věku,kdy to chci dělat s čímkoliv začal všímat její postavy. Obličej super,ňadra obrovský a je malá. Prostě to s ní CHCI MÍT,alespoň orálně.
Poradíte mi někdo co mám dělat a jestli jsem psychicky v pořádku?
(už i masturbuju,tak vím jak)
Je mi 13 ( skoro 14 ) a mám kamaráda co bydlí hned naproti a má rozvedený rodiče ale cca 7 let zpět si jeho taťka ( což je super pán)našel na seznamce partnerku,se kterou se vzal a mají i kamarádovo nevlastního brášku. Bydlí všichni spolu.
Já jsem si jelikož jsem v tom věku,kdy to chci dělat s čímkoliv začal všímat její postavy. Obličej super,ňadra obrovský a je malá. Prostě to s ní CHCI MÍT,alespoň orálně.
Poradíte mi někdo co mám dělat a jestli jsem psychicky v pořádku?
(už i masturbuju,tak vím jak)
22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kuba777
2x
Pane bože,co to s váma je?
Je mladej a v jeho věku mu začínaj proudit hormony atd. ,tak mu to tolik nevyčítejte. Je to normální. Sice hochu,nedělej to. Dostaneš se tím do VELKÝHO průšvihu a pro všechny blízké budeš za prase.
houbes*
Na jedné straně s chlapcem cítím ale na druhé straně mě mrzí, že on neumí vyhodnotit riziko se vyspat a oblbovat ženu ve věku jeho mámy ! Ten chlapec neměl ani pokládat sem otázku ale ve své hlavě si udělat pořádek ! Neříkám, že jsme nebyli stejní, taky se mi líbila ucitelka ale tu jsem ve 14-15 měl v hlavě při masturbaci. Jelikož jsem sem věděl, že je blbost nabízet náklonnost ženě např. O 20-25 let starší !
kolla
0x
Jo je to normalni ja sem si ho zacal honit ve druhe tride,honily jsme s kamosem vzdycky na hajzlech, ve treti tride sem poprve strasne touzil po sexu s novou ucitelkou co nastoupila hned po skole supr kocka okolo 23 let vzdycky me zni hrozne stal kdyz prisla a nešlo to ovladnout, tak sem si ho dal za pásek, schova se to a pocit je skvelej
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]