Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci to s kamarádovo mamkou

Od: ehah odpovědí: 22 změna:
Ahoj,mám problém.
Je mi 13 ( skoro 14 ) a mám kamaráda co bydlí hned naproti a má rozvedený rodiče ale cca 7 let zpět si jeho taťka ( což je super pán)našel na seznamce partnerku,se kterou se vzal a mají i kamarádovo nevlastního brášku. Bydlí všichni spolu.
Já jsem si jelikož jsem v tom věku,kdy to chci dělat s čímkoliv začal všímat její postavy. Obličej super,ňadra obrovský a je malá. Prostě to s ní CHCI MÍT,alespoň orálně.
Poradíte mi někdo co mám dělat a jestli jsem psychicky v pořádku?
(už i masturbuju,tak vím jak)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

15x

A úkoly už máš napsané?

etana*
hodnocení

13x

Tobě je spíš pětatřicet, jsi tlustý a skoro plešatý, bez peněz, tak hnusný, že ani vlastní máma s tebou nechce mluvit, v životě tě žádná ženská nechtěla, tak si hraješ na internetu na malý chlapečky a pak si honíš nad odpověďmi pošetilých chápavých ženských péro.

jp

Přesně to mne napadlo, že to nepsal 13 letý kluk, ale nějaký ubožáček.

hodnocení

13x

Chtít můžeš..Pochybuji, že ona by chtěla mít cokoliv takového s dítětem. Dej si studenou sprchu a pak pomoz mámě s něčím v domácnosti, ať přijdeš na jiné myšlenky.

hodnocení

6x

@ehah - Poradíte mi někdo co mám dělat

Já bych doporučila studenou sprchu několikrát denně *smich*

A tření froté ručníkem... *haha*

vilik*
hodnocení

5x
Orálně to není nic těžkého, prostě ji pokaždé pěkně pozdrav a řekni něco všeobecného, je zima, je horko, je hezky. Ona odpoví a je to, právě jste měli orální rozhovor.
Zaujala mě její postava. Nepřepadává dopředu?

kuba777
hodnocení

2x

Pane bože,co to s váma je?

Je mladej a v jeho věku mu začínaj proudit hormony atd. ,tak mu to tolik nevyčítejte. Je to normální. Sice hochu,nedělej to. Dostaneš se tím do VELKÝHO průšvihu a pro všechny blízké budeš za prase.

houbes*
Na jedné straně s chlapcem cítím ale na druhé straně mě mrzí, že on neumí vyhodnotit riziko se vyspat a oblbovat ženu ve věku jeho mámy ! Ten chlapec neměl ani pokládat sem otázku ale ve své hlavě si udělat pořádek ! Neříkám, že jsme nebyli stejní, taky se mi líbila ucitelka ale tu jsem ve 14-15 měl v hlavě při masturbaci. Jelikož jsem sem věděl, že je blbost nabízet náklonnost ženě např. O 20-25 let starší !

hodnocení

2x
Bud v klidu si uplně normální
Si ve věku kdy se v tobě vše bouří
Leč bohužel v tvym věku múžeš akorát snít a pravou rukou těm snúm múžeš pod peřinou pomoci *smich*

pan
hodnocení

2x

Máš zvláštní povahu a to jsi ještě dítě. Něco si umaneš, po něčem toužíš, ale nepřemýšlíš, jak je tvůj nápad trapný a myslíš si, že to co si umaneš a že to chceš mít, tak se svět před tebou posadí na zadek.

hahanaj*
hodnocení

1x

Tak to máš teda hochu problém...ve 14 letech . Ani orálně to pro tebe nebude v tvém věku možné... zatím můžeš snít...

hodnocení

1x

Co je v domě, není pro mě! Toho přísloví se drž!

skeptic
hodnocení

1x

Nezbude, než to vyřešit jako obvykle. *vtip*

hodnocení

0x

Ve 13 si zatím raději pohraj jen s tím svým.

houbes*
hodnocení

0x
Já bych ti přál aby ti kamarád rozbil úsměv. Nebudeš v pořádku !

zakus*
hodnocení

0x

Jediná pomoc je

zde .

kolla
hodnocení

0x
Jo je to normalni ja sem si ho zacal honit ve druhe tride,honily jsme s kamosem vzdycky na hajzlech, ve treti tride sem poprve strasne touzil po sexu s novou ucitelkou co nastoupila hned po skole supr kocka okolo 23 let vzdycky me zni hrozne stal kdyz prisla a nešlo to ovladnout, tak sem si ho dal za pásek, schova se to a pocit je skvelej
vilik*
No jo, jenže tady je většinové publikum takové, které nebylo ve druhé třídě až po šesti letech v základní škole, ale už v sedmé.
A co vy, vychodil jste za 9 let povinné školní docházky aspoň tu třetí?
15.12.19 10:25
hle

Ve druhé třídě jste pomalu ještě ani nevěděl, že nějakého pinďoura máte. *haha*

72mona3*
hodnocení

0x

No jo, Stiflerova máma*smich2* M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]