Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský elektr. holící strojek

Od: idanova* odpovědí: 6 změna:

Zdravím vás všechny, milí rádcové. Jaký elektrický strojek na holení byste mi, po svých dobrých zkušenostech, poradili pro manžela jako dárek? Který fakt dobře holí? Děkuji za poradu. Ida

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

2x

Za mě Braun Series 3. Osobní zkušenost, holí do hladka, netahá, má zastřihovák na delší vousy. Líbí se mi na něm i ty indikační diody. Je dobíjecí, ale umožňuje i provoz přímo ze sítě, což je vhod, když dejme tomu není čas, nebo se zapomene nabít. Jinak jsou různé verze skoupací vaničkou (podle mě zbytečnost a blbost) nebo i bez ní.

hodnocení

2x

Můj příspěvek Vám nepomůže, ale nicméně – po zkušenostech se značkovými Braun a Remington, kterým se prodřela planžeta před zár. dobou, nebo těsně po ní (nová stojí víc, než celý strojek z Lídlu, záruka se nevztahuje – běžné opotřebení), kupuji rotační z marketů do 500 Kč – z Kauflu za 350 vydržel 2 roky, teď mám 3 roky z Lidlu za 500. Pak odkládám do sběrného dvora o ulici níže. Jako dárek pro manžela nevhodné, ale...

berger*
hodnocení

2x

Já kupoval strojky za tři až pět stovek. Potom mě to přestalo bavit,vběhl jsem do kadeřnictví,kam chodí přítelkyně a zeptal se. Ukázali mi profi mašinku,kterou používají. Cena něco přes dva litry,mám pátým rokem a spokojenost. Máte kadeřníka? Zeptejte se jeho. Mašinka se jmenuje Moser Primat.

doplněno 14.12.19 20:28:

Jo,pozor - ono to je asi o požadavcích. Mě holí přítelkyně a nee do hladka. Strojek na nulu a kolem hlavy vše kromě obočí..

hodnocení

2x

Nesouhlasím s názorem, že stačí cokoliv za pár korun! Rozhodně ty levné čínské napodobeniny jsou totální šmejd - když je otevřete, tak to vypadá jako dětská hračka. Zpracování mizerné, planžeta s kulatýma dírkama a frézka mizerně nabroušená. Takový krám jedině nechat pohozený kdesi v autě pro případ nouze nejvyšší když se zapomene nebo nestihne oholit doma.

Osobně mám frézkový Philips, dříve jsem měl Brauna vibračního. S nějakým prodřením planžety jsem se setkal pouze kdysi u ruské kopie Brauna.

Raději bych to kupoval podle nějakého přání obdarovaného, každý systém holí nějak jinak a každý má vousy trochu jiné (tvrdost, tloušťka, konstantní směr nebo různě zakrouceně). Uvědomte si, že holicí strojky solidní obchody nevymění - jde o hygienickou potřebu!

joudic*
hodnocení

2x
Nevime jak se holi. Ja treba pouzivam drazsi zastrihovac na vlasy, kterym resim i vousy, tzn bradka a zbytek jednodenni strniste nozi bez nastavce. Obecne ale takoveto darky od zen nemam rad (technika, fototechnika, PC) a muze to skoncit velmi nevdecnym oblicejem. Kazdy technicky zdatny chlap si pred nakupem dela hloubkovy research plus recenze a nakoupi to nejlepsi, co jde v danem budgetu. Zena asi by taky nebyla moc spokojena kdyby ji muz nakoupil saty. Jiste jsou muzi, kterym to sverit muzete, ale ti uz doma maji vetsinou partnera :D

idanova*
hodnocení

Zdravím a děkuji všem za vaše rady a váš čas. Právě jsem s dobrým pocitem objednala Brauna 3-3050, určitě udělá radost. S přáním krásných Vánoc :) Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]