Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás všechny, milí rádcové. Jaký elektrický strojek na holení byste mi, po svých dobrých zkušenostech, poradili pro manžela jako dárek? Který fakt dobře holí? Děkuji za poradu. Ida
Za mě Braun Series 3. Osobní zkušenost, holí do hladka, netahá, má zastřihovák na delší vousy. Líbí se mi na něm i ty indikační diody. Je dobíjecí, ale umožňuje i provoz přímo ze sítě, což je vhod, když dejme tomu není čas, nebo se zapomene nabít. Jinak jsou různé verze skoupací vaničkou (podle mě zbytečnost a blbost) nebo i bez ní.
Můj příspěvek Vám nepomůže, ale nicméně – po zkušenostech se značkovými Braun a Remington, kterým se prodřela planžeta před zár. dobou, nebo těsně po ní (nová stojí víc, než celý strojek z Lídlu, záruka se nevztahuje – běžné opotřebení), kupuji rotační z marketů do 500 Kč – z Kauflu za 350 vydržel 2 roky, teď mám 3 roky z Lidlu za 500. Pak odkládám do sběrného dvora o ulici níže. Jako dárek pro manžela nevhodné, ale...
Já kupoval strojky za tři až pět stovek. Potom mě to přestalo bavit,vběhl jsem do kadeřnictví,kam chodí přítelkyně a zeptal se. Ukázali mi profi mašinku,kterou používají. Cena něco přes dva litry,mám pátým rokem a spokojenost. Máte kadeřníka? Zeptejte se jeho. Mašinka se jmenuje Moser Primat.
Jo,pozor - ono to je asi o požadavcích. Mě holí přítelkyně a nee do hladka. Strojek na nulu a kolem hlavy vše kromě obočí..
Nesouhlasím s názorem, že stačí cokoliv za pár korun! Rozhodně ty levné čínské napodobeniny jsou totální šmejd - když je otevřete, tak to vypadá jako dětská hračka. Zpracování mizerné, planžeta s kulatýma dírkama a frézka mizerně nabroušená. Takový krám jedině nechat pohozený kdesi v autě pro případ nouze nejvyšší když se zapomene nebo nestihne oholit doma.
Osobně mám frézkový Philips, dříve jsem měl Brauna vibračního. S nějakým prodřením planžety jsem se setkal pouze kdysi u ruské kopie Brauna.
Raději bych to kupoval podle nějakého přání obdarovaného, každý systém holí nějak jinak a každý má vousy trochu jiné (tvrdost, tloušťka, konstantní směr nebo různě zakrouceně). Uvědomte si, že holicí strojky solidní obchody nevymění - jde o hygienickou potřebu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.