Nejste přihlášen/a.
Poradte,jaký datum uvést při zrušení pracovního poměru ve zkušební době.Protože podnik končí 20.12,musím podat zrušení poměru toto datum,s tím,že chci ukončit pracovní poměr a ted nevím,jestli mohu dát 1.1.2020,jestli mi budou proplaceny svátky.Někdo zkušenost?
Takže klasická vyčůranost... Počítejte s tím, že nový zaměstnavatel si bude zjišťovat o Vás třeba nějaké informace a pak zese ve zkušebce skončí s Váma.
dobrá,tedy skončím 20.12. a půjdu si zaplatit sociální,zdravotní,za svátky nebudu mít nic,a bývalý zaměstnavatel,co mi nedal za 3 měsíce výplatu,proto jsem musel skončit,se bude dál smát,jak na mě vyzrál a já jaký jsem pitomec,takhle by se vám to líbilo?
Kdyby nedal výplatu tři měsíce, už byste nebyl ve zkušební době, jelikož třetí výplatu byste teprve čekal. Smrdí to vaše vyprávění..zejména proto, že po třech nevyplacených výplatách byste nemusel odcházet ve zkušebce, ale okamžitě. Sociální pojištění bez příjmů neplatíte a zdravotní po část měsíce také ne, stačí jen oznámit skutečnost své ZP. Nezaplacené svátky jsou v případě, že je neodpracujete jedině spravedlivé. Nedivím se, že váš zaměstnavatel krachuje, s takovým materiálem jako jste vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.