Nejste přihlášen/a.
Jednou za 3 měsíce chodím na oční,kde mi předepisují kapky do očí.
Sestra říkala,že si kapky mohu vyzvedávat v lékarně přes sms recept abych si pro něj nemusel chodit do ordinace.
Už ale nevím,jaký je postup aby mi došla sms. Číslo telefonu jsem v ordinaci nedával.
To stačí zavolat na oční,že pořebuju další kapky,řeknu číslo telefonu kam mají sms recept poslat a hotovo?
Děkuji
Dobrý den, ano, pokud lékař (sestra) bude znát číslo Vašeho mobilu, tak Vám pošle e-recept. S mobilem si dojdete do lékárny a tam si načtou kód z SMS - a vydají léčivo. Zdravím!
P.S. Mobil nemusí být ani chytrý.
fran56ris - myslím, že kdo chce, tak to pochopí. No, a kdo nechce pochopit, tak prudí.
"nemusí být chytrý" - v tom případě musí být chytří v lékárně. Vše se eviduje přes internet. Račte se podívat. Dole je adresa
Že by Prostějov byl zapadákov? To spíš Vy jste asi zapšklý že nebydlíte v práglu!?Spíše politovat Vás a Vám podobné. Na to na co se ptá tazatel opravdu stačí obyčejný ,klidně i starý telefon jako je Nokie 6070,včetně nových tlf obyč.tlf jako je třeba nová N3110 i tyto obyč.telefony jsou digitální technika!
ano, telefon nemusí být chytrý, taky mi na "blbou" Nokii přišel jenom nějaký číselně-písmenkový kód, se kterým si lékárna poradila. ale na druhou stranu jiný lékař mi poslal fotku vytištěného receptu (asi kódy neumí posílat, nebo nevím) a s tím si můj telefon neporadil, protože zobrazená fotka byla příliš malá. musela jsem ji přeposlat svému dítěti na chytrý mobil, potom se ten obrázek dal zobrazit tak, že si z něj v lékárně oskenovali čárový kód.
Já si myslím že jste to svoje číslo MĚL NAHLÁSIT.
Osobně mám své u všech doktorú a hlavně v aplikaci ZÁCHRANKA. epreskripce.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.