Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmový dvojdotaz

Od: skeptic odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Nemáte někdo tušení, jak se jmenuje neherec na obrázku? Ztvárnil uměleckého nožíře v seriálu Temný kraj, epizoda Hříšníci 1/2. Druhá věc: Někdy kolem roku 1985 jsem viděl komedii pro děti a mládež. Ukrývali tam před někým slonici jménem Amanda. Schovali ji v nějaké pekárně do cisterny na sirup, ale trčel jí ocas, tak na něj navlékli okapovou trubku. Jeden z přítomných hledajících se zeptal, co právě pečou. Zbrklý pekař odpověděl - Amanda koláčky. - No to je zajímavé, hledaná slonice se také jmenuje Amanda. - Ne, Amanda je moje žena - a pekařova stará na něj vrhla omračující pohled. Víc si nepamatuji, děkuji.

Filmový dvojdotaz

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemůže to být fdb.cz/...?

skeptic
hodnocení

Ne, rozhodně ne. Seriál je dva roky starý a nožíři je s bídou 40 let, Hozákovi bylo 57. Ani podoba úplně nesedí. Totiž: Seriál vyrobila Prima a dopoledne vysílali kravinu Policie v akci - taktéž z produkce TV Prima. Mám pocit, že si tam "nožíř" zahrál přítele barmanky.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já zkusím herce, který se jmenuje Rudolf Kuča. V době natáčení Temného kraje mu ale bylo 54. Ale hrál ve Vámi zmiňovaném dílu a i v Policii v akci.

skeptic
hodnocení

No já vím, foto jsem viděl. Ale hrál v obou pořadech. Krk bych za to nedal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]