Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení Stavebního spoření Buřinka

Od: petrl odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

rad bych před Vánocemi ušetřil par set korun při založení stavebního spoření, které bych dal dětem. Většinu financí mam u České sporitelny a proto bych založil stavební spoření prave tam. Mate někdo slevový kód pro zalozeni stavebního spoření Burinka?

Děkuji všem kdo mi zpříjemní Vánoce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radekkk*
hodnocení

0x
Dobrý den, v případě že založíte smlouvu online přes webové stránky Buřinky, tak je paušální poplatek pouze 495 Kč a cílovou částku si můžete zvolit až 400000 Kč. Levněji to nyní nejde.

ooppl
hodnocení

0x
Založit online, to se neplatí 1% z cílové částky, ale necelý pětikilo. Já na jaře chytil akci, že mi i to pětikilo vrátili, takže založení zdarma. Osobně bych se podíval po ruznych institucích, protože úrok a vedení účtu je +- stejný. Ušetřit se dá jenom na poplatku za zalozeni. Videl jsem že Liška má nějakou akci za zalozeni SS. Tak se podívej tam ;)

hodnocení

0x

i reifeisenbank má zdarma s cílovkou do 200 tis kč do 20.12 zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]