Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jak se naucit praci ohledne duchovna.
Da se to naucit podle knizek?
reiki, automaticka kresba atd...
jak jit do hladiny alfa..., jak videt andely... je toho mraky
Jestli vás to zajímá, tak nějak začněte. Třeba zajděte do knihovny nebo knihkupectví a v oddělení "ezoterika, duchovno" si vyberte knížku, která vás nejvíce zaujme. Něco si přečtěte a uvidíte, jestli je to pro vás zajímavé, nebo vyberete příště jinou knížku. Také můžete navštívit nějakou přednášku, nějaký kurz. Je spousta možností, na netu toho též najdete hodně.
Hodně věcí se dá najít na internetu na youtube.
Vezměte to ze široka. Co Vás osloví. Zdravá strava, bylinky a souznění s přírodou, fáze měsíce, relaxační a meditační hudba, intuitivní zpěv, jóga, mantry a umění meditovat, psychologie, dobrý web je First Class pana Casanovy /sám sobě slušným člověkem/.
Další možnosti jsou časopisy - Meduňka, Regenerace, Astro, Medium atd., dále esoterické výstavy, setkání, přednášky.
Není to o tom, co se dá naučit, ale co ve Vás je, co probudíte, v čem se najdete. Člověk musí být nejdříve vyrovnán sám se sebou, poznat sám sebe, pracovat se sebou, aby potom mohl působit a pomáhat dalším.
kami dobře napsané.
Připomněla jste mi tento vtip: Muž se po smrti ohlíží za svým životem. Anděl strážný mu říká: ,,Vidíš ty dvoje stopy, které jdou vždy vedle sebe? Jedny jsou Tvé a jedny mé. Po celou dobu jsem Tě doprovázel a chránil.,, V tom muž vyletí: ,,A kde jsi byl tady, když mi bylo nejhůř? Tady vidím jenom jedny stopy.,, Anděl se usměje: ,, Tam, kde jsou jen jedny stopy, jsem Tě nesl na zádech, když už jsi neměl sílu jít dál.,,
Právě od té chvíle, kdy jsem tento vtip četla, už nejsem takový bezvěrec, protože jsem si v té době sáhla na dno a některé věci mezi nebem a zemí mě oslovily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.