Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se naučit praci s duchovnem

Od: iops odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jak se naucit praci ohledne duchovna.

Da se to naucit podle knizek?

reiki, automaticka kresba atd...

jak jit do hladiny alfa..., jak videt andely... je toho mraky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli vás to zajímá, tak nějak začněte. Třeba zajděte do knihovny nebo knihkupectví a v oddělení "ezoterika, duchovno" si vyberte knížku, která vás nejvíce zaujme. Něco si přečtěte a uvidíte, jestli je to pro vás zajímavé, nebo vyberete příště jinou knížku. Také můžete navštívit nějakou přednášku, nějaký kurz. Je spousta možností, na netu toho též najdete hodně.

hodnocení

3x

Ano, je třeba začít. Práce s duchovnem je zejména práce na sobě samém a svém já. Tam to všechno začíná. Nejlépe je vybrat si nějaký obor, který vás láká a přihlásit se do kursu. Uvidíte, zda vás osloví, až nahlédnete do tajů. Ale opravdu vše začíná u sebe.

hodnocení

1x

Musíte mít k tomu hlavně předpoklady a to nejlépe pozná člověk, který v tom oboru funguje. Protože pokud k tomu nemáte vlohy, žádná knížka vám nepomůže.

prestik*
hodnocení

0x

Doporučil bych videa pana Zelenky. Samozřejmě Miroslav, nikoliv Jan. :-D

lipanek
hodnocení

0x

Hodně věcí se dá najít na internetu na youtube.

Vezměte to ze široka. Co Vás osloví. Zdravá strava, bylinky a souznění s přírodou, fáze měsíce, relaxační a meditační hudba, intuitivní zpěv, jóga, mantry a umění meditovat, psychologie, dobrý web je First Class pana Casanovy /sám sobě slušným člověkem/.

Další možnosti jsou časopisy - Meduňka, Regenerace, Astro, Medium atd., dále esoterické výstavy, setkání, přednášky.

Není to o tom, co se dá naučit, ale co ve Vás je, co probudíte, v čem se najdete. Člověk musí být nejdříve vyrovnán sám se sebou, poznat sám sebe, pracovat se sebou, aby potom mohl působit a pomáhat dalším.

dylin
hodnocení

0x
V národu, kde selhalo náboženství, objevují se kulty, magie a šarlatánství. Výborně ateismus! Moc pěkně. Naši křesťanští prarodiče rotují v hrobech. Až budete mluvit s duchy, tak se jich zeptejte, jestli vás nemají za hňupa.
Je to stejná pitomost, ale to "duhovno" je levnější.

hodnocení

0x

AŤ je to jak chce, pracovat na sobě samém je vždy dobré, to nemůže nikomu škodit. Třeba zrovna tam je zakopaný pes toho selhání národa.

kami*
hodnocení

0x
Důležité je sebepoznání. Tak se odstraní nebo omezí bolest a strach. Trénuje se vnitřní mír. Potom lze snadněji získat informace z podvědomí. To zná odpovědi na všechny otázky.
Soustředit se na jedno téma, cestu, co mne zajímá. Rozumět, co mne oslovuje nejvíc. Hledat odpovědi bez ohledu na jejich logiku.
Když budete zvyšovat svou vnitřní sílu, tak Vás síla srazí na kolena, pokud nemáte nejdřív velkou stabilitu a silný vnitřní klid. Psychika pak rychleji poškodí tělo.
I lásku k lidem lze trénovat, pomocí představ. Ty se dají vyhledat v podvědomí, ve vlastním srdci.
Raději mluvím s Bohem, než oslovovat anděly nebo duchy.
Přístup ke schopnosti vidět nemoci druhých, mám já například zakázaný. Je to druh ochrany. Některé schopnosti nezvládne každý. Tomu, kdo je má, mohou ublížit.
lipanek

kami *palec*dobře napsané.

Připomněla jste mi tento vtip: Muž se po smrti ohlíží za svým životem. Anděl strážný mu říká: ,,Vidíš ty dvoje stopy, které jdou vždy vedle sebe? Jedny jsou Tvé a jedny mé. Po celou dobu jsem Tě doprovázel a chránil.,, V tom muž vyletí: ,,A kde jsi byl tady, když mi bylo nejhůř? Tady vidím jenom jedny stopy.,, Anděl se usměje: ,, Tam, kde jsou jen jedny stopy, jsem Tě nesl na zádech, když už jsi neměl sílu jít dál.,,

Právě od té chvíle, kdy jsem tento vtip četla, už nejsem takový bezvěrec, protože jsem si v té době sáhla na dno a některé věci mezi nebem a zemí mě oslovily.

kami*
Krásný, díky.
Ještě k duchovnu: Výjimečné schopnosti se mohou použít, pokud zná člověk vzorec. Princip, jak fungují. Budu-li chtít být neviditelná, musím změnit napětí v mozku druhého člověka aby to, co vidí, nevnímal. Jedná se o stejný princip jako když se u krásné písničky nad něčím zamyslím a vůbec ji nevnímám. Moudří jogíni ale nejsou pro trénink těchto schopností. Ty schopnosti nejsou moc potřeba.
Mě v životě nejvíc z duchovna pomohlo trénování síly pozitivni autority, tím jsem musela zklidnit negativní autoritu. Takže usilovnou prací na vnitřním klidu a lásce k lidem. Schopnosti přijdou jako poděkování darem.
(Při řízení auta je jakkoli změněné soustředění nebezpečné.)

iops
12.12.19 20:08
hodnocení

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]