Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

17 let, rychlejší růst vousů

Od: pepinos odpovědí: 4 změna:
Dobrý Den, vím že každý má jinou genetiku, ale jak podpořit růst vousů? Knírek a bradku mám, ne v obrovským měřítku, ale furt lepší než nic,chci vousy. Chci je mít jako vzhled, chci si je upravovat, těším se na ně, ale jak toho docílit co nejdříve? Mám se holit každý den? Nebo obden? *zmateny* *poctar*. 17 let Díky za pomoc *palec*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Vše má svúj čas neboj přijde doba kdy se dočkáš a ještě ti ta udržba vousú poleze krkem nebo budou vadit tvé přítelkyni
Mam pocit že ti dení holení moc nepomúže ale zkusit to múžeš

hodnocení

2x

nech to na přírodě, stejně to neovlivníš, osobně holím se od 16 dvakrát do týdne a v uvozovkách co bych za to dal kdyby mi fousy tolik nerostly, jak to nechám týden přerůst, tak mám starosti to vůbec oholit

hodnocení

2x

Jediná rada - slepičinec a med. Slepičinec tlačí a med táhne.Takže zvenku med a zevnitř slepičinec.*smich*

Jinak jest mi 57,za chvíli 58 ale na případný plnovous ani pomyšlení,syn 25 a vousy mu rostou jako zběsilé za dva dny to má (pokud by se oholil do hladka ) jako já za měsíc. Takže neřeš a čekej ,průběžně to ohol a časem uvidíš jakm dlouho to budeš muset pěstovat.

liska5
hodnocení

0x

Ptej se otce a dědečků, jak na tom byli ve Tvém věku. V 17 je brzo chtít plnovous. Počkej si, až přestaneš růst do výšky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]