Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bušení srdce

Od: liteon odpovědí: 4 změna:
Mám problém s tím ,že pokud zvednu těžší břemeno než 15 kg strašně se mě rozbuší srdce kolena se podlamují a v krku mám knedlík.Byl jsem na vyšetření rtg ,sono a ekg srdce vše negativní, tlak 130/80 výška 180 cm váha, 74 kg, věk 35 let pokud běhám ,cvičím nic takového nepocituji , ani se nezadýchávám nemáte s tím někdo zkušenost co to způsobuje.Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Palpitace se projevuje při zvedání břemen u každého člověka, je to naprosto normální jev. Pokud jsi sportovec, který při jiných namáhavých úkonech tyto pocity nevnímá, bude věc v psychice. Možná by bylo dobré nechat si udělat test na TSH (problém se štítnou žlázou)...

eirene*
hodnocení

0x
dobrÝ den nevÍm zda toje vÁŠ problem ale od 15let jsem pocitovala buŠenÍ...pŘed 6lety se mi rozbuŠilo srdce jako vŽdy ale tentokrat to nepŘestalo,musela jsem do nemocnice ,zjistily mi arytmii ,objednali mĚ na ablaci aby mĚ elektric.Šoky pŘeruŠily vzruch v srdci,probĚhlo to ambulantnĚ a druhÝ den jsem Šla domu,nynÍ mi obČas pŘeskoČÍ rytmus ale nerozjede se buŠenÍ,pan doktor v ikemu rikal ze toto mÁ polovina naroda a ani o tm nevÍ,dokud se to buŠenÍ nerozjede,takÉ se lÉČÍm se ŠtÍtn.ŽlÁzou ,je dobrÉ nechat se vyŠetŘit.drŽÍm palce

venca*
hodnocení

0x
Dobrý den, pokud sono nepotvrdilo žádný problém tak si z vlastní zkušenosti myslím, že by mohlo jít o hyperaktivitu štítné žlázy. To se také projevuje nadměrným pocením a hladem.
Přeji hodně zdraví a ať se problém brzy objasní.

nensy*
hodnocení

0x
liteon-Má skušenost takto to začalo i u mě.Když jsem požadala moji lekařku o vyšetřeni tak jeji rada byla to samé mám i já. Došlo to tak daleko že jsem dostala prvni infart*plac*a skončilo to operaci srdce.Muj nazor je nepodcenovat a spiše se šetřit mě bylo 37 když se mi to stalo.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]