Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém jazyce napsat motivační dopis?

Od: jakell® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

jsem student a chci příští rok na brigádu přes léto do norska. Mám již vybrané firmy i města, doslova desítky, každopádně řeším problém, zda poslat motivační dopis v angličtině nebo v norštině. Obě verze mám již hotové a norskou verzi překontrolovanou. Každopádně jsem se na vlastní pěst vyšplhal v norštině sotva na úroveň A1, a tak přemýšlím, zda poslat maily v angličtine nebo v norštině.

Prosím o odpovědi přímo na otázku, nestojím o nějáké rádoby inteligenty. Všem ostatním předem moc děkuji a přeji krásný den!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Norsko je, co se tyce anglictiny, prakticky bilingvini zeme, takze pokud na te brigade nemusis z nejakeho konkretniho duvodu ovladat norstinu - a nemusis tedy prokazovat, ze norsky umis, zustal bych u anglicke verze. Predpokladam, ze az tam budes, ze zrejme s nimi stejnak budes komunikovat hlavne v anglictine.

Mne by prislo divne vystrihnout perfektni (zkontrolovany) motivacni dopis v jazyce, kterym se nasledne sotva umim domluvit.

Ale to je pouze muj nazor. Pockej si na dalsi.

hodnocení

Díky moc za tento názor. Velmi pomohl.

hodnocení

0x
Ja bych ho poslal v jazyce se kterým se tam budeš domlouvat
Takže to taky vidim na tu angličtinu
hodnocení

Děkuji, opravdu to as dává větší smysl než v té norštině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]