Zdravím, pracuji v Rakousku a mám nabídku která se neodmítá. A já teď řeším jak co nejrychleji vypadnout z práce abych mohla jít do nové. Což musí být během týdne.. Existuje něco jako okamžitá výpověď? Nebo co mám udělat aby mě hned propustili a mohla jít do nové práce? Potřebuji být během týdne volná. Prosím o radu lidi kteří se vyznaji jak to v rajchu chodí. Moc děkuji
Ať nenaletíš ! Totiž může se stát, že PRÁVĚ TÍM, ŽE PRACUJEŠ V RAKOUSKU , tak mají pro Tebe výhodnou nabídku , bez toho by jsi možná byla nezajímava , pouvažuj
Jdi za šéfem a jednej narovinu. V Rakousku se dá většinou slušné domluvit a je lepší jednat direkt, protože pokud nejdes někam o dva Bundeslandy dál, tak můžeš mít do budoucna problém se sháněním práce. Jestli máš smlouvu, musíš stejně vše řešit oficiálně... Taky záleží co je to za práci,jak moc je potřeba na to místo někoho s praxí nebo kvalifikaci... V Rakousku má slušnost mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem větší cenu než smlouva... nezkoušel bych zadnej podraz na tvým místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.