Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych na Queeny

Od: ilovequeen odpovědí: 20 změna:
Dobrý den, strašně bych si přála vidět Quueny na živo, v roce 2020 budou v Berlíně v Německu, bohužel v Praze ne, bojím se to říct rodičům, jednak kvůli cestě, druhak kvůli ceně. Bojim se odpovědi jako je : Ne...Je to moc drahé...Cesta je moc dlouhá... Jenže když to propasnu mohla bych dlouho litovat. Jak to říci rodičům? Strašně se stydím.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
15.05.2020 a 16.05.2020 bude Queen v O2 aréně v Praze.
Takže vaše šance se reálně zvyšuje. Vstupenky už nyní seženete v síti Ticketportal od 990 korun.
o2arena.cz/...
Víte doufám o tom, že Freddie Mercury už nežije?
doplněno 07.12.19 16:54: Ještě symfonická verze v dubnu v Tipsport aréně
ticketportal.cz/...
Sice ani jeden koncert není "ta"skupina, ale asi by bylo schůdnější pro vaše rodiče navštívit Prahu než Berlín a Mnichov.
ilovequeen
hodnocení

Ano, děkuji, ale radši bych na reálnou Queen kapelu, ovšem že vím, že Freddie už nežije (co bych to byla za fanouška).
renegade11*

To nemá s Queeny nic společné , jsou to repliky .

ilovequeen
07.12.19 17:49
hodnocení

Já vím

pavelpavel*
hodnocení

1x

To bych musel být blázen, abych pustil nezletilou dceru do muslimské země a navíc samotnou.

ilovequeen
hodnocení

Opravdu? ... To by mě ani nenapadlo tam jet sama... Ne, s rodiči samozřejmě, tedy pokud budou chtít oba,sama nikdy, ani nevím, jak bych se tam dostala :D

Berlín je v muslimské zemi? Ode kdy? Na muslima můžete narazit stejně jako na křesťana,katolíka,žida či budhistu po celém světě!

re4zon
hodnocení

0x
To predne zavisi na tom kolik vam je let..
ilovequeen
07.12.19 17:45
hodnocení

15 let

au1
hodnocení

0x

"mamo, tato, chtela bych do nemecka na queeny, mozna je to posledni moznost je videt nazivo pohromade". neni to zadna technoparty kde je nastrelenych 9 lidi z 10ti,u tohoto koncertu se prece jen predpoklada trochu kulturnejsi prostredi, a dle tvyho veku by nemuseli mit problem te pustit treba s doprovodem ci bez, ne? Prachy urcite dostavas treba na narozeniny, vanoce, od prarodicu,nebo kapesny...

pb®
hodnocení

0x

Tak to zkuste, třeba by jeli taky. Zkuste nabídnout, že na cestu a vstupenky vyděláte na brigádě. Byla byste pod dozorem a Queen jsou oblíbení u více generací, jistě to bude skvělý zážitek, i když už není Fredie.

hodnocení

0x

Co je na tom špatného,že by se měla mladý člověk stydět že chce na Královnu?Takébych je chtěl někdy vidět naživou.ale neuvidím Freddie již nežije a taky už s nima není John Deacon

PS na rock rádiu se neustále chválí,že u nich se o nic nesoutěží,ale že rozdávají.Stačí prý jen do jejich redakce zavolat,poslat e-mail se žádostí o lístky a ty pak zašlou -zkuste to-třeba nelžou!

ilovequeen
hodnocení

Nic špatného, Queeny mám hodně ráda.děkuji za odpověď :-D *palec*

JO ale nechápu Váš stud.Stydět se optat rodičů-jsou jen DVĚ možnosti-ano povolí to a dají peníze nebo Ne a zatrhnou toJeště jedna varianta-klidně jed ale musíš si na tovydělat a pak Ti přidáme..

PS ono taky záleží na věku.+16 ano méně než 16 -NE .Já bych to tak hodnotil, ale nemusím dcera má 30 a syn 26.

ilovequeen
hodnocení

Je mi 15, takže brigády asi nevyjdou... Oni by rodiče jeli se mnou.Stydím se proto, že se bojím, že to nedovolí... Hlavně proto, že ty lístky nejsou úplně nejlevnější (okolo 6 500 Kč)

Podle oficiálního prodejce se cena vstupenek pohybuje mezi 90 a 350 eury. Problém je v tom, že to vypadá, že je vyprodáno... Hlavně ty vstupenky nekupujte přes překupníky, např. podvodníky Viagogo.

Ldyž na to třeba nemají tak je jasné že pokud jsou rozumní,tak do toho nebudou investovat (vzít si půjčku )na dle toho co psal p.Kovis od cca 6000kč do 30 000kč.Jak jsem psal výše zkuste jak ne-lžou na Rock Radiu ( rockovyradio.cz/... )

sle
hodnocení

0x

Možná by si jela s kamarádkou a jejími rodiči autem, tak to by tě potom tví rodiče mohli pustit. To by se o tebe nebáli.

klera*
hodnocení

0x
Kromě nabídky, že si na to vyděláš brigádama a budeš to splácet nebo že budeš víc pomáhat doma, mě napadá přát si to k Vánocům. Rodiče ti určitě chtěli kupovat spoustu dárků...takhle by si ušetřili čas.

hodnocení

0x

O reálně možnosti navštívit koncert Qeen vám nedokážu poradit nic víc, než zde už zaznělo. (A myslím, že některé relativně validní rady tu zazněly.) Ale když Vás tak zajímají, rád bych vás upozornil na to, že Extra publishink vydalo publikaci

Queen – Kompletní příběh: 148 stran zajímavostí, fotek i rozhovorů

(možné to víte takyú, a momentálnš ji nabízí Slevomat v za lukrativní ceno 99 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]