Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka že stavebního spoření

Od: jardaj odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Mám u české spořitelny stavební spoření na 6 let, běží mi teď poslední rok do konce.
Naspořeno mám okolo 80%.
Když bych potřeboval celkem 600 000Kč, mohu si už teď půjčit nebo budu muset počkat až uplyne celkem 6let od založení?
Mohu si přes to stav spoření vůbec půjčit 400 000Kč když cílová částka je 250 000Kč?
Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Úvěr byste měl dostat, jen tu výši si budete muset zjistit. Kopíruji z: csas.cz/... dole na stránce je chat s poradcem, zkuste tam napsat dotaz

Ano, navazující úvěr s výhodnými podmínkami vám zaručíme už při podpisu smlouvy stavebního spoření. Stačí splnit tyto podmínky:

naspoříte alespoň 35 % cílové částky,

spoříte alespoň 2 roky,

bodové hodnocení aktuálně nesledujeme.

hodnocení

1x

Všechno jde - nějak upravit, využít změn... všechno je zase a jen o penězích! Takže změnu navýšení zaplatíte třeba poplatkem 1%, dále vám dají meziúvěr... Vše tak úžasně jednoduché a vstřícné - jen ve finále zaplatíte víc, než by člověk čekal...

Není lepší nechat si tuto částku vyplatit a jít do hypotéky? Nižší úrok, bez poplatků, možnost odepsat si z daní,... za zástavní právo v ceně 1000,-Kč to stojí k zamyšlení... ona hypotéka může vyjít o statisíce levněji než ten úžasný úvěr stavební spořitelny

hodnocení

1x

U stavební spořitelny se podobná záležitost nazývá "překlenovací úvěr"...a mělo by to jít.

Konkrétní podmínky a částky Vám ale pochopitelně sdělí spořitelna u které stavební spoření máte.

hodnocení

0x

Zkusil bych si přečíst podmínky smlouvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]