Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vraceni zboží v Kauflandu

Od: renata* odpovědí: 13 změna:

Zdravím, máte, prosím, někdo zkušenosti s vrácením zboží v Kauflandu? Včera jsme koupili meteostanici na baterky za nějakých 550,- Funguje, vše ok, ale nevyhovuje mi čitelnost displeje a nyní koupě lituji. Vím, že přes net je vraceni jednoduché,ale tady to bude problematictejsi...?

Děkuji..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Ano,vrátí Vám peníze bez problémů, pokud se zbožím nejste spokojena kaufland.cz/...

hodnocení

2x

Vraceli jsme jednou něco v Kauflandu, tam, co jsou "informace". Nepamatuji se, že by s tím byl nějaký problém. Měli jsme účtenku.

renata*
hodnocení

Moc děkuju za odpověď. Také máme účtenku i s orginal.krabici..Dnes tam zajdu.. Přeji vám hezký den-:)

Je to jejich dobrá vůle, nejsou povinni vyhovět. Jak holt se vyspí. Není-li to objednáno v e-shopu.

hodnocení

2x

Vracel ale to byla reklamace,dle mne nefunkční zboží.Na druhém novém kusu jsem zjistil že to bylo mýma rukama*hi*prostě něpřečetl jsem simjakoé správný čech (byť nejsem) manuál.Pokud vám zboží vezmou z5 bude to jejich dobrá vůle !

111®
hodnocení

2x

hlavně to řekněte na rovinu, že jste to zjistil až po rozbalení, myslím že nebudou dělat problém..

hodnocení

2x

Je to jen na dobré vůli konkrétního obchodu - pracovníka. U takto velkých obchodů a takto brzkých vrácení problém nebývá. Pokud máte všechno vč karbičky a všech obalů mohli by to vzít zpět. Třeba u Tesca apd jsem nikdy neměl problém.

hodnocení

2x
Dcera tam pracovala na info. Berou zpátky vše co je v zaruce. Čili až 2 roky zpátky a bez průtahů.
jiripotuznik
Vrací zboží i když nemáte krabici díky
Jestli je to konstatování tak máte pravdu. Jestli otázka, tak tam chybí otaznik.
Žádný deklamační řád nepíše že by byl zákazník povinen schovávat si krabice po celou dobu záruky takže to nebude problém. Jenomže už je to rok stará otázka a je možné že se během krize trochu změnil přístup kauflandu. Myslím že už nejsou tak vstřícní jako bývali. Zkusit to ale samozřejmě můžete.

skeptic
hodnocení

2x

Jednou jsem byl v Kauflandu vracet kachnu. Kolegyně se neobratně vyjádřila a já jí koupil uzenou namísto grilované, s kteroužto mě promptně poslala jižně od zad. V Kauflandu ani necekli, převzali kachnu, vrátili peníze a dokonce ani netrvali na koupi oné grilované. Vše se stalo před 18 lety, možná to dnes už neplatí.

id
hodnocení

1x

Mimo téma. 2 x jsem vracela rychlovarné konvice, odešly těsně před koncem záruky. Vzali zpět a udivilo mě, že krabici vůbec nerozbalí, jen se zeptají co tomu je.

renata*
hodnocení

Velmi vsem dekuju za odpovedi. Pred chvilkou jsem byla v kauflandu, kde bez problemu vzali zbozi zpatky a dali mi penize na ruku. Pani se jen zeptala z jakeho duvodu vracim a rekla jsem pravdu, ze mi nevyhovuje citelnost displeje. Pani odpovedela, ze to neni zadny problem a hned vratila penize a zbozi si vzala zpatky.

Jeste jednou vam vsem dekuju a preju krasny den. -:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]