Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte, prosím, někdo zkušenosti s vrácením zboží v Kauflandu? Včera jsme koupili meteostanici na baterky za nějakých 550,- Funguje, vše ok, ale nevyhovuje mi čitelnost displeje a nyní koupě lituji. Vím, že přes net je vraceni jednoduché,ale tady to bude problematictejsi...?
Děkuji..
Vraceli jsme jednou něco v Kauflandu, tam, co jsou "informace". Nepamatuji se, že by s tím byl nějaký problém. Měli jsme účtenku.
Moc děkuju za odpověď. Také máme účtenku i s orginal.krabici..Dnes tam zajdu.. Přeji vám hezký den-
hlavně to řekněte na rovinu, že jste to zjistil až po rozbalení, myslím že nebudou dělat problém..
Jednou jsem byl v Kauflandu vracet kachnu. Kolegyně se neobratně vyjádřila a já jí koupil uzenou namísto grilované, s kteroužto mě promptně poslala jižně od zad. V Kauflandu ani necekli, převzali kachnu, vrátili peníze a dokonce ani netrvali na koupi oné grilované. Vše se stalo před 18 lety, možná to dnes už neplatí.
Velmi vsem dekuju za odpovedi. Pred chvilkou jsem byla v kauflandu, kde bez problemu vzali zbozi zpatky a dali mi penize na ruku. Pani se jen zeptala z jakeho duvodu vracim a rekla jsem pravdu, ze mi nevyhovuje citelnost displeje. Pani odpovedela, ze to neni zadny problem a hned vratila penize a zbozi si vzala zpatky.
Jeste jednou vam vsem dekuju a preju krasny den. -
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.