Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzácná desetikoruna

Od: bena* odpovědí: 11 změna:
Zdravím.Má nějakou větší hodnotu desetikoruna s orlojem z roku 2000?Myslel jsem že ne, ale poslední dobou se objevují inzeráty, že ji někdo prodá za 500.Je nějak vzácná?díky za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je pravda, že jich mnoho v oběhu není. Ovšem její hodnota je nominálně pořád 10,-Kč, pro numismatiky sběratelská hodnota může být vyšší, ale 500,- je trošku přehnané. Ovšem pokud to někdo zaplatí...

Mmch, taky tu jednu mám, ale neprodám, časem se může její sběratelská hodnota zvednout.

pavelpavel*
05.12.19 19:57
hodnocení

0x

Ne.

fran56ris*
hodnocení

0x

Občas někdo vyškrábe cenu na Aukru a celý národ by se zbláznil.

Za takovou cenu ji stejně nikdo nekoupil.

Jestli ano, tak ať sem dá svou fotku. :-D

fran56ris*

Já jsem napsal KDO JI KOUPIL *smich**smich**smich* Ať sem dá SVOJI fotku.

Najít si ji umím i s tím zvětšeným rozdílem. Na rozdíl od NEZNALCŮ vím dokonce že nejsou všechny z roku 1993 vzácné, dejte mi sem SVOJI fotku, ať se mrknu na naivního člověka. *cteni*

dvd99 - Kdybyste lépe četl dotazy, zjistil byste, že se tazatel neptá na bezesporu vzácnou minci z roku 1993, ale na běžnou minci z roku 2000.

hodnocení

0x

Ten článek psal někdo neznalý věci, Ta 10 kč nemá a ani nebude mít nikdy vyšší hodnotu. Snad možná v ražebním lesku za 50 let, ale to i každý jiný rok.

hodnocení

0x

S orlojem byly i dvacetikoruny rok 2000,těch jsem ale viděl podstatně méně

Paradoxně větší cenu mají desetikoruny z roku 2000 s Brnem. S orlojem vyšly miliony kusů.
samuella

tu mam doma schovanou...takze si pockam jeste par let*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]