Zdravím.Má nějakou větší hodnotu desetikoruna s orlojem z roku 2000?Myslel jsem že ne, ale poslední dobou se objevují inzeráty, že ji někdo prodá za 500.Je nějak vzácná?díky za odpovědi.
Je pravda, že jich mnoho v oběhu není. Ovšem její hodnota je nominálně pořád 10,-Kč, pro numismatiky sběratelská hodnota může být vyšší, ale 500,- je trošku přehnané. Ovšem pokud to někdo zaplatí...
Mmch, taky tu jednu mám, ale neprodám, časem se může její sběratelská hodnota zvednout.
Já jsem napsal KDO JI KOUPIL Ať sem dá SVOJI fotku.
Najít si ji umím i s tím zvětšeným rozdílem. Na rozdíl od NEZNALCŮ vím dokonce že nejsou všechny z roku 1993 vzácné, dejte mi sem SVOJI fotku, ať se mrknu na naivního člověka.
Ten článek psal někdo neznalý věci, Ta 10 kč nemá a ani nebude mít nikdy vyšší hodnotu. Snad možná v ražebním lesku za 50 let, ale to i každý jiný rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.