Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší vodka

Od: petris* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
doporučte mi nejlepší vodku - značku. Jednu bez ohledu na cenu a druhou, kde je rozumný poměr cena/výkon.

Děkuji za doporučení.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mezi top vodky patří Absolut, Amundsen a Finlandia. Někdo nedá dopustit na vodku Stolichnaya.

Vodka je v podstatě čistý líh získaný destilací. Čím čistější, tím víc vodka.

Nejlepší pro poměr ceny/výkon bude záležet, co je zrovna v obchodě v akci. Pro míchání půjde použít skoro jakákoliv, která nebude šizená (podezřele levná).

berger*

Dobrá volba.*palec2*. K poměru cena/výkon navrhuji vodku 42,v akci kolem 120kč a dá se pít...

pepek*
No fuj 42. Pokud jste někdo kdo to pije jenom kvůli opici tak je to ideální. Jinak se to pít nedá. Za mě doporučuji Absolut vodku nebo Russia standart
berger*

Ale no tak,otázka tak zní - jedna bez ohledu na cenu,tam jsme u absolutky,finnky a.p, druhá cena/výkon,tam ta dvaačtyřicítka. V porovnání s božkovem za osmdesát atd...Já mám rád amudsenku.

monk
hodnocení

0x

Pamatujte si jednu věc!

Pravá Vodka je vyrobena z Ruského nebo Ukrajinského obilí.Ta je naprosto čistá.(na flašce je napsaná výchozí surovina)

Druhý druh(je nejčastější) je z melasy (odpad z řepy).Chutná na jazyku hořce a neni čistá.Bude Vám nevolno.(na flašce

je napsaná taky výchozí surovina)

Třetí je z brambor a biologického odpadu.Ta je pro lidi nižších příjmových skupin.(na flašce neni surovina napsaná).

Potom už jenom metylalkohol a jeho směsi.

Takže to není o názvu ale o výchozí surovině!

tnt
hodnocení

0x

Poměr ceny/výkonu ruský standard, nejlepší je asi subjektivní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]