Dobrý den, prosím o radu , od Nového roku nastupuji do nové práce, konkrétně od 2.1., je jasné, že od bývalého zaměstnavatele musím obdržet zápočtový list , ale jsou ještě nějaké dokumenty, které mi musí před nástupem do nové práce dát? ( evidenční list důchodového pojištění a potvrzení o zdanitelných příjmech se údajně od něj vyžádám až začátkem dalšího roku, když se dělá roční vyúčtování...) , někde však píšou, že tyto dokumenty mi také musí dát hned. Děkuji
Vše co potřebuješ by ti měl zdělit tvuj nový zaměstnavatel Většinou chtěj: zápočtový list,zprávu od doktora,kopii výučního listu,pak náká potvrzení o rúzných školeních- svařecí prukaz,prúkaz vzv,vyhl.50paragraf 5 a 6,pak udaje z občanky výpis s trestního rejstříku,evidenční list fúchodového pojištění,číslo tvého konta Zaleží na tom kam nastupuješ Papíry by ti měl vystavit bejvalej zaměstnavatel při odchodu leč mam zkušenost že sem na ně čekal i měsíc V nový práci stim problém nebyl počkali až mi to přijde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.