Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik euro do Vídně 1 den

Od: petra21 odpovědí: 11 změna:
Kolik byste si vzali na jednodenní výlet do Vídně s průvodcim euro?
Stačí hotovost cca 110euro na osobu?
Da se platit někde i kartou?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

4x

Divná otázka. Kartou se dá zaplatit v 99,99% vídeňských provozoven. A náklady na den? Ve Vídni můžeš přežít den s 20 EUR, ale není problém tu utratit i litr.

lidus*
hodnocení

1x

Pár drobných na wc, jinak kartu a bez problémů.

hodnocení

1x

ta zaleží na chuti utracení každého soudruha *smich*

petra21
hodnocení

No nikdy jsem moc necestovala. Dekuju za odpovědi.
Na adventních trzích ve Vídni ovšem ale asi kartou se neplatí předpokládám
Jen ty vstupy. Ok. Ok
Díky moc
lidus*

Že jde o trhy jste nepsala, tam asi karta nejde, pak bych měla peněz raděj víc (tolik, co si mohu dovolit tam utratit). I když bankomaty kde jde vybrat tam jistě mají.

Adventní trhy? Tak si spočítej, kolik punčů, svařáku a klobásek si dáš. Cenu punče a svařáku si zaokrouhli na 4€, klobásku na dvojnásobek.

euro
hodnocení

0x
Dobrý večer, já měla s 80€ na den plus asi 7 € v drobných na záchod. Stačilo mi to

hodnocení

0x

My jedem na vánoční trhy do Drážďan a máme 150 EU na 1 denní zájezd (2 osoby) a kdyby to nestačilo tam máme i karty.;)

samuella

Presne my jedeme taky do Drazdan aberu 200euro pro 2 osoby.I vloni apredloni a stacilo to.nejaky svarak, wc, klobaska

break
hodnocení

0x
Bohatě stačí, otázka je kolik má padnout na dárky...ale kafe, punch, nejakej ten bratwurst nebo kebab úplně v klidu...

mathew
hodnocení

0x

Tak je otázka co tam jdete dělat. Jestli si dáte jedno kafe a jinak se budete jenom dívat tak je 110 euro moc, ale jestli jedete nakupovat tak nemusí stačit ani 200;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]