Nejste přihlášen/a.
Zdravim, posledni roky nevim co dal... po rozchodu s pritelkyni s kterou jsem byl 7 let jde semnou vše z kopce... uz ubehli dva roky a ja porad nemuzu najit smysl zivota , novou pritelkyni nic. Mam strasny stereotyp, pres tyden v praci a vikendy propiju, uz je to tak xxx mesicu , vzdy jsem byl pozitivni clovek ale posledni dobou jsem na tom psychicky hodne spatne, dokonce jsem v poslednich mesicich uzil i drogy a to jsem mel na to cely zivot blok v hlave. . . zkousel sem si najit nejake koničky ale vzdy me vse prestane bavit , co se tyče holek tak si zadnou nemuzu najit, nebo muzu ale bud si sni nerozumim nebo se z ni vyklube holka ktera to tahne s vice klukama ... :D ztratil sem k holkam totalni duveru, na vině bude to, ze byvala s kterou jsem byl 7 let me povadela s nejlepsim kamosem , posledni vztah taky nedopadl dobre, taky me podvadela a uz mam proste pocit ze ve vztahu nedokazu nikomu verit , snazim se zit sam pro sebe ale nic me nebavi, mozna mi chybi laska nebo proste to chce zmenit ten stereotyp a zacit jinde a jinak, ale nevim jak zacit , je to slozite. Do toho se ted rodice budou rozvadet, z toho taky nejsem moc nadseny, hodnekrat jsem premyslel o sebevrazde ale neverim tomu, ze bych to udelal, jen jsem proste nekdy v situaci ze me to tu nebavi ale porad se najde v hlave neco pozitivniho co me na chvili nakopne, piti me uz absolutne nebavi, ale jakmile prijde vikend tak skoncim nekde na party nebo ve zdejsim pajzlu mozna to bude i lidma s kteryma se stykam, protoze jsou na tom podobne.. vetsinou resime jen same negativa, nic pozitivniho, premyslim ze se odstehuju a zacnu novy zivot jinde, ikdyz tady vyrustam od mala a mam tu v podstate vsechno.. Ma nekdo nejakou radu? Diky..
Zdravím. Zkuste vyhledat odborníka-psychologa. Nějaké terapie by Vám mohly pomoci lépe se vyrovnat s tím, s čím se nedokážete vyrovnat Vy sám. Je to vše o tom, jak to máte nastaveno v hlavě, jak přemýšlíte. A dokud se nevyrovnáte s minulostí, tak asi nový vztah navázet nedokážete. Potřeboval byste změnit i okruh lidí s kterými se stýkáte. Myslet pozitivně, určit si priority, cíle a snažit se jich dosáhnout. Vám chybí motivace. Zkuste toho psychologa a zapracujte s jeho pomocí na sobě.
Můžete napodobit tady ty dva. Připomínám, že dnes už je to zcela legální, protože nás vstoupili do NATO.
4 fena: Obávám se, že divný je dnes onen slušný člověk, zatímco feťák a ožrala je přijímán jako normální. Ale chápu, jak jste to myslel(a).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.