Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit balení kávy z obrázku?

Od: protlacek1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Potřeboval bych odkaz na kávu (Viz. přiložený obrázek)
Jedná se o silnou a kvalitní kávu. Pravděpodobně jde 100% ARABIKA. Má velmi silné/blahodární účinky a rychlí nástup. Probere, nastartuje mozek a zlepšuje náladu, přemýšlení. Aspoň jsem to slyšel od známe.
Mám jen tento obrázek. Budu rád, pokud mi někdo poradí kde jí sehnat. Úplně nejlepší by byl odkaz, kde se dá přesně koupit. V normálním. kameném obchodě se prej nedá sehnat (Kaufland, COOP, TESCO..atd). Ve zdravé výživě prej taky ne.
Dala by se sehnat jen v pár vybraných e-shopech. Bohužel nemohu žádné najít. Budu rád za pomoc.
Děkuji a přeji hezký večer.

Kde koupit balení kávy z obrázku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
Velmi nerad odpovidam mimo tema, ale neda mi to. Bud je to velmi chaby pokus o reklamu, nebo jste tak naivni ze tem reklamnim kecum verite? Znama je "obchodak" amwaye?
protlacek1
Děkuji za odpověď. Rozhodně se nejedná o reklamu. Také nezáleží čemu věřím nebo čemu věříte Vy.
Jelikož to neni předmět otázky. Je to zcela irelevantní.
Hledám pouze tento produkt.
S pozdravem a hezký den.

hodnocení

0x

amava.de/...

amway.de/...

doplněno 02.12.19 17:49:

Hledejt ji pod názvem - Amway Instantkaffee

motak
hodnocení

0x
kilo kavoveho druhaku za skoro dva tisice. jo jdete do toho, bude to lahoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]