Dobry den,jsem uz po maturitě,nastoupila sem na VŠ kde jsem ale nebyla spokojena a tak sem odesla a ted jsem na rok na pomaturitnim studiu jazyka. Miluju sport a je to co chci v budoucnu delat. Jsem ale i dost cvok do zbraní,adrenalinu,chlapskych záležitostí(armada,policie,..) hledám neco kde budu mit cas na svůj sport(žiju jim uz od mala a udelam všechno abych byla dobrá a uzivilo me to,at uz aktivní závodění/trenérstvi,...). Zároveň se ale bojím ze nebudu mít uplatnění. Trenérů je hromada,a mam za to ze kazdy z nich ma zadní vrátka. Zároveň ale nechci delat neco jen proto abych mela peníze a jistotu práce bez času na svuj milovaný sport. Prosím vas poradte mi,ja nevim zda se řídit hlavou ci srdcem
Trenéra v dnesni dobe muze delat kde kdo i bez vysoké. Proc jsi nechala predchozi vysoke a jaka to byla konkretne skola? Jinak bych asi sla smerem nejmensiho odporu. Najit vysokou, kterou jsi potencionalne schopna dokoncit a ziskat z ni titul. Delat trenenerku a sport při skole a VS titul mit jako zadni vratka. Mit jako zadni vratka jen maturitu ze stredni plus pomaturitni studium jazyku neni asi zrovna top strop.
julie*
Vite pro me je sport všechno na svete. Mam srdce bojovnika a nechci svůj talent zahodit. Ted jsou ta nejlepší leta neco dokázat. Byla jsem na vojenské škole Zajímám se o výživu,inovace ve sportu,dejiny sportu,nic jineho vlastně ani neumim a nezajima mě tolik ze bych se tím chtela živit
Tak zkus studovat fyzioterapii. Neni to primo trenerstvi, ale take se to na vysokych skolach uci. A taky prace neni jen o tom, co te bavi na maximum. Najdi aspon smer, ktery by byl prijatelny. Jestli chces mit krome sportu zadni vratka. Ostatně ted jsi mlada. Ale co kdyz ti bude 40-duchod. V takovem veku se zivit sportem pujde tezko. At chces nebo ne. Co pak budes delat? Co budes umet. Ted jsi mladá, plna sil. Ale to nebudes naveky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.