Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám svoji internetovou sttránku ne moc dlouho. A mám tam i své fanoušky. Neříkám že kamarádi ale cizí lidé.
Opčas někdo likne fotku. atd . Přesto se na výstavách skoro nic neprodá. Tak mě tak napadlo že snad ani ty lidé co se moje stránka libí nechodí na výstavy. Za poslední týden sem získala daší fanoušky ale díla se neprodávají. Co si o tom myslíte?
Popřípadě se někomu líbí jenom událost . A není fanouškem . Jak si to mám vyložit.?
osobně když už se mě výstava líbí tak se mě většinou líbí i autorská tvorba a tudíž jsem i fanouškem
Těžko říct.. A zeptala jste se lidí na stránce? Nějak šikovně to zaobalit...Můžete např.vytvořit anketu a dozvíte se, co si Vaši fanoušci myslí? focus-age.cz/...
a k tomu, že se někomu něco líbí a není fanouškem..ano, taky se mi některé věci líbí, ale to přece neznamená, že se hned chci stát fanouškem? Chodí mi docela často pozvání, ale fakt nelze na všechno reagovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.