Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manzelstvi nebo novy vztah

Od: anicka1980* odpovědí: 2 změna:
Dobry den mam problem v tom ze jsem s manzelem uz 9 let z toho jsme 3 roky oddany,ale nas vztah je trochu komplikovany mame spolu 3 letoui holcicku a to si myslim ze je jedine co me u nej drzi.Bxdlime u jeho rodicu 3 roky a jeho matka se ke me chova jako macecha a jeji manzel je na jeji strane.Muj manzelse ke me chova od te doby co jsme se vzaly jako kdybych byla jeho sluska musim mu nosit obed teply pod nos,nesnim chatovat,chodit na zabavy,musim byt jen doma a starat se o vse v domacnosti jen podle jeho predstav.Hodne k tomu pomohla jeho matka.Porad delam neco spatne apod.Kdyz jsem uz 4 krat od nej odesla vzdycky mi rikal jak si sve chyby uvedomuje a ze je napravi.Napravil ale jen na chvily.Ted jsem si nasla pritele se kterym jsem 2mesice a je to skvely clovek je mi s nim krasne,ale kdyz mi na to prisel manzel dal mi na vybranou bud on a nebo pritel,ale pri tom mi hral dost na city a to tak ze mi rikal ze si tim to sve chyby opravdu uvedomuje a ze to takove nebude,jestli opravdu se rozhodnu zustat s nim ze se koupi barak aby jsme byly od rodicu pryc a ze se maly bude venovat a ze chce abych byla stastna.Jenom ze ja vzdy podlehnu i prez to ze k nemu uz nic necitim ale verim ze se mi city k nemu vrati.Je tomu jeden den co jsem nechala pritele moc me to boli protoze jeho miluji a manzela ne ale mam vycitky svedomi protoze ja jsem ta ktera kdyz odejde rozbourala rodinu.Pritahuje me to spise k pritelovi nez k manzelovi ale od nej ja nedokazu nikdy odejit i prez to ze si myslim ze s pritelem bych mela hezci zivot.Vzdycky kdyz se rozhodnu lituji toho ale kdyz jsem byla u pritele 2 dny odstehovana tak me manzel tak citove vydeptal ze jsem se vratila.Potrebuji od vas pomoc jestli me manzelstvi ma cenu a jak odejit aby me nepremluvil.Sice mame hezci zazemi nez muj pritel ale toho miluji.Mam ale strach ze me to treba casem s pritelem prestane bavit a ja toho rozvodu budu litovat,ale zase na druhou stranu si rikam co kdyz ne a budu opravdu stastna.Jinak me a memu manzelovi je 27let a pritelovi 38.Pritel ma uz jedno nestasne manzelstvi za sebou ma dve deti vetsi uz.prosim pomozte mi co mam delat kdyz sama nevim.Dekuji vam za brzkou odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzana*
hodnocení

0x

Aničko, neodcházejte z manželství. Chápu, že svého přítele milujete, je starší, umí to s vámi ale znáte se s ním jen 2 měsíce. Může se stát, že zůstanete úplně sama s holčičkou a nebude kam se vrátit. Píšu vám jako stará vdaná žena, možná můj názor je vypočítavý, ale péokud nežijete s psychopatem, alkoholikem, anebo jinak citově narušeným člověkem - ujišťuji vás, že po jisté době je to s každým stejné...Zamilovanost je špatný rádce pro manželství. Vezměte rozum do hrsti - máte holčičku, která bude mít jen jjednoho tátu. V závěru dotazu píšete pravdu. Ano, přejde vás to a budete litovat...NEvím, jaké máte zaměstnání, ale musíte uvažovat, jestli jste schopná se sama uživit...

Chatujte bez jeho vědomí, na zábavy choďte s ním, anebo si vymiňte nějaký den v měsíci, kdy si uděláte volno a půjdete s přítelkyní...Dohodněte se na jistých pravidlech, které oba dodržujte, ale nekomplikujte si život. I tak je dost komplikovaný. A pokud si příště pořídite přítele, nezamilujte se do něj a neříkejte to manželovi:))Držím vám palce...Zu

al bunda*

A hlavně se i s manželem odstěhujte někam do svého, protože to je příčina všech vašich potíží. Jinak dobrý názor.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]