Dobrý den,není tu někdo ze zaměstnanců Čezu ( nemám na mysl zákazníky čezu),který by mi mohl napsat,jaké mobilní tarify nabízí zaměstnavatel čez.Ceny za data,volání a kolik tel.čísel může každý zaměstnanec na sebe vzít.A hlavně,kterého oprátora má Čez.Přecházím od jedné firmy k čezu a mám podepsat novou smlouvu u stávajícího zaměstnavatele,tak nebím jestli se to vyplatí.( výhody mi zůstanou po dobu smlouvy ikdyž nebudu zaměstnanec ,jen na vysvětlenou).Nevím asi to je jedno,jedná se o čez severní morava Předem děkuji za odpovědi.
Obraťe se přímo na ČEZ; poměrně dobrou nabídku má i Emtéčko, ale vy přece chcete ČEZ, ale...podívejte...můžete porovnat. Ale vy se ptáte, jako budoucí zaměstnanec...pokud mi pošlete kontakt na sebe, zkusím kolegu, který tam donedávna pracoval...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.