Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vemou na poště zboží v igelitce?

Od: karlo odpovědí: 8 změna:
Zdravím, lze poslat oblečení tak, že ho dám jenom do igelitové tašky a oblepim izolepou, nebo to nelze?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Obrať igelitku naruby a přelep izolepou a nalep štíky s adresátem a odesílatelem tak aby se nestrhly. Bez problémů ti to vezmou. Hlavně ne do černého obalu-za to se připlácí.

Myslím že připlatí i za tu igelitku, mají tam něco o nestandardu, že pak nelze vzít na tridicce a musí že řídit ručně. Ale jinak ano poslat to možné je i v igelitce.

hodnocení

1x

Doporučuju poslat to v krabici. Igelitka se při přepravě může roztrhnout.

hodnocení

0x
Neblázni, zajdi do tříďáku na papír, vyber nejmenší možnou krabici a v igelitce vlož do krabice...

igelitka
hodnocení

0x
Vezmou ale budete platit drazsi postovne nez kdyby to bylo v krabici. Byl jsem osobne svedkem,ze tam takhle prisla pani a rozcilovala se,ze to driv slo a ted se za to priplaci.

hodnocení

0x

Pokud to bude do 5cm výšky a půjde jako doporučený dopis, tak vezmou.

Pokud to bude víc kusů a vyšší než 5 cm tak také vezmou, ale připlatíte si za nestandard, např. u doporučeného balíku do 2 kil váhy je 16 Kč příplatek, u balíku do ruky 19 Kč příplatek.

U více kusů dejte raději do krabice, o černém obalu tu už psali.

m123*
hodnocení

0x

Jo vezmou, ale zrovna včera jsem platila příplatek za to, že to nebylo v krabici. A to jsem se snažila to co nejvíc zmáčknout, aby to mělo rozměr doporučenýho psaní a ne balíku.

mak*
hodnocení

0x

Pokud to bude zalepené tak, aby to z ní nevypadlo, tak není problém. Jen mám pocit, že mají příplatek za nepravoúhlé balení. Jinak já na vašem místě bych koupil bublinkovou obálku a poslal to v ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]