Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká vína bych měl sbírat?

Od: simansky odpovědí: 5 změna:

Zdravim, rozhodl jsem se, že začnu sbírat a zajímat se o vína.Může mi někdo sběhlý v oboru v kostce poradit jaká vína bych měl jako začátečník sbírat.Vím, že každé víno časem dozraje a v tuto chvíli je jeho hodnota nejvyšší takže přesčas z něj udělá břečku, ale nevím kde a u jakých vín by bylo nejlépe začít.Nejde mi o horentní výdělky a spíše bych se přikláněl k vínům s větší dobou zrání.

Děkuji za každou malou radu.šimáno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

začněte tedy tím, že obejtete asi tak padesát až šedesát vinných sklípků, kde budete degustovat a povídat si a zase degustovat a ...pak... zničeho nic... to budete vědět.

simansky
hodnocení

přesně takovýhle rady jsem se bál...děkuji, další! :))

technikjirik*

V tom případě budete sběratel věcí, ale ne vína... v teorii není poznání

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud máš dobrý sklípek,zřiď si archiv.V dnešní době jsou na trhu desítky archivních vín,pokud budeš trvat jen na moravských,neprohloupíš.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě odkaz,bez něj by to nebylo ono.

wines-int.cz/...

JABR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]