Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignoruje mě - proč?

Od: typek odpovědí: 9 změna:
Ahoj lidi, potřebuji váš názor..
Mám jednu kamarádku se kterou se bavím přibližně 4 měsíce, naše přátelství vzniklo tak že se rozešla s jedním klukem a já jsem jí s tím po psychický stránce pomáhal a utěšoval jí. vždy když něco potřebovala byl jsem tu pro ní a ona pro mě.. Dřív se ke mě chovala strašně hezky a hodně.
Chodili jsme spolu často ven povídat si a občas někam jeli atd.. a pořád se mě ptala jestli jí miluju (vždy jsem řekl že jo a ona mi pokaždý řekla že ona mě taky ale oba jsme to myslely v takovým tom kamarádským smyslu) a často mě i držela za ruku a prostě se ke mě chovala jako by ke mě něco málo cítila a zároveň taky ne a k tomu všemu se mezi tím několikrát vrátila zpátky k tomu klukovi ale já jsem pro ní byl vždycky nejlepší kamarád a měla mě furt ráda.
A jednou když se zase pohádali jsem byl u ní ve vchodě a trošku jsme pili a nějak jsme na sobě leželi a objímali jsme se a přitom koukali na videa a poslouchali písničky a já jsem šel na záchod a od tý doby co jsem se k ní vrátil se chovala nějak divně a po chvilce jsem odešel domů.
Po dvou týdnech jsem se s ní sešel a zdála se mi nějaká naštvaná a zeptala se mě jestli jí něco netajím a já že né že jí přísahám..
A ona: tak mi ukaž co máš napsaný v telefonu v poznámkách!
A v tu chvíli jsem si vzpomněl že jsem si tam o ní psal do poznámek pro sebe že nevím co k ní cítím a že jí asi miluju a že jsem sám ze sebe zmatenej.
A řekla mi že si to přečetla když jsem odešel na záchod a že čekala jestli jí to řeknu když si říkáme všechno.
A já jsem se jí omlouval že jsem jí to neřekl že jsem stejně nevěděl co k ní cítím a že jsem se bál že by se semnou pak přestala bavit.
A den po tom jsem jí napsal obrovskou slohovku že se jí omlouvám že jsem jí to neřekl a že mi na ní strašně záleží..
Bohužel mi napsala že mi odpoví až zítra že je moc unavená a že jde do práce.
Už uběhl týden a vůbec nic mi k tomu nenapsala a je i možný že je zase s tím klukem.
A já o ní jako o kamarádku nechci přijít.
co by jste si o dané situaci mysleli popřípadě jak by jste postupovali?
Předem děkuji za jakýkoliv názor.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zdravím. Nestála bych ani o kamarádství s člověkem, který se mi hrabe v osobních věcech, či lustruje můj mobil. Vy jste se jí omluvil..Neměla se náhodou omluvit ona Vám? A pokud dělá uraženou, nechte jí být, ať si žije po svém a Vy též. Nedolézejte, neponižujte se! Vždyť to byla ona, kdo ponížil Vás!

typek
hodnocení

Ono to nebylo úplně tak že by se mi hrabala v telefonu protože jsme si jako důkaz důvěry dali oba stejný heslo na telefon a nic jsme si nezakazovaly.
Problém je v tom že jsem si k ní vybudoval velký citový pouto a nedokážu jí prostě ztratit a poslední týdny se cítím fakt špatně a chybí mi a nevím jak na ní zapomenout.

hodnocení

2x

Jste typický přestavitel dnešní generace, která z nedostatku opravdového života řeší donekonečna kraviny. Kdybyste měl na starosti statek se zvířaty, každý den musel zatopit atd., tak byste neměl čas trávit s nějakou pipinou, natož se ještě zamýšlet jak to či ono myslela. Najděte si proboha nějakou normální holku a nehrabte se v něčem, co nemá budoucnost. S některými lidmi je nejlepší se nestýkat.

typek
hodnocení

Asi máte pravdu..

liska5
hodnocení

1x

Nevnucovala bych se, být Teboui, neozývala. Ona má v Tobě oporu, jistotu. Taková oddanost nepřitahuje, naopak.

typek
hodnocení

S tím máte pravdu.
Ale nechci jí ztratit.
A chtěl bych vzít zpět tu slohovku o tom jak se jí omlouvám a že jí mám rád asi byla moc přehnaná a zoufalá.
A nevím co teď dělat

gin*
hodnocení

0x

Nevím, co jste udělal tak hrozného, že jste se jí musel omlouvat. Napsal jste si do poznámek jenom to, co k ní cítíte. Nenapsal jste o ní nic špatného, spíše naopak a také jste se dobře zachoval, že jste jí o svých citech neřekl. Proč by jste také měl, když je nebo byla zadaná. Co vlastně ona po vás chce? Mně přijde, že chce s vámi manipulovat a že je falešná.

typek
hodnocení

Naštvalo jí to, že jsem jí tajil něco tak podstatnýho protože jsme si říkali všechno.
Já už nevím co si o ní mám myslet
Chci tomu dát poslední šanci a nějak zjistit jestli jí na mě záleží ale nevím jak..

kami*
hodnocení

0x
Pokud chce být člověk šťastný, musí žít správně. Co je pro nás správné, ideální nebo příjemné poznáme podle svých pocitů. Ty ale nejprve poznáváme tak, že o pocitech přemýšlíme. Váhání nad silou našich citů a tím, jestli jsou správné, je podle mne v pořádku. V mobilu jste se ujistil, že ji asi opravdu milujete. To není žádný opak toho, co jste jí vždycky říkal. Vaší slohovkou jste jí ukázal velký zájem o ni. Udělal jste tedy pro kamarádství maximum, žádné provinění jsem nenašla. City se vyvíjejí, to chyba není. Za charakterovou vadu třeba beru, když přejde láska v nenávist (a číst o nenávisti a zlosti ji zraní) .
K některým lidem ale patří kamarádství jen na chvíli a k jiným to, které trvá celý život. To, co cítí ona k Vám, musíte nechat na ní. Počkat. A tak, jako nikomu nekoukám do otevřeného dopisu, ano ani do cizího mobilu mne ani nenapadne se dívat. Jako bych tím omezovala svobodu a důvěru druhého. Na to si ho moc vážím. Dá se tím ublížit, i sobě, jak vidíte, i když nevíme čím přesně jí poznámky ublížily.
I když srdce dávno neváhá, hlava ještě trochu váhat může a ptá se srdce..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]