Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prošlé projímadlo-bude fungovat?

Od: menao odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, už dlouho jsem nebyla na záchodě potřebuji si vzít projímadlo, tak jsem doma naš 4roky prošlý guttalax. Je to bezpečné si ho vzít? Bude vůbec fungovat? A kdy se dostaví jeho účinky? Děkuji předem za odpověďi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
Já bych ho asi zkusil, kdybych ho skladoval v běžných podmínkách a nejevil by nějaké stopy změn.
Maximálně se z něj pos.rete.

Pobavilo, :D a za to dávam bod.

72mona
hodnocení

0x
Viz příbalový leták.GUTTALAX nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti, uvedené na krabičce za "Použitelné do:"Doba použitelnosti se vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce.A u kapek:Varování Přípravek nesmí být používán po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu.

Jedna věc jsou formální bezpečnostní pokyny, druhá věc je reálná (ne)účinnost. Já bych to risknul (na vlastní nebezpečí)

72mona

Já bych to riskla tak možná do šesti měsíců, možná do roka, ale po čtyřech letech? Ani omylem.

liska5
hodnocení

0x

Dvojnásobně *smich* /To je fór./

Ne, raději si pomozte jinak. Hodně pít, třeba vody ze zelí, hodně se hýbat, jídla s vlákninou a glycerinové čípky.

hodnocení

0x

Už je asi po všem, ale co jste nakonec udělala? Snědla to a účinkovalo, nebo jste to nesnědla? Díky.

menao
Nakonec jsem to riskla a po dvojité dávce by se dalo říct že fungovalo, následky žádné, jediný co tak to bylo vážně hnusný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]