Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým způsobem odeslat balík?

Od: terezzzka odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla bych poslat poštou balík na určitou adresu domů. Jedná se o zimní bundu. Jakým způsobem ji mohu odeslat? Stačí jí dát do nějaké krabice, zalepit a napsat na ní adresu, nebo stačí s bundou přijít na poštu a oni mi nějakou krabici dají? A kolik je tak cena za poštovné tohoto balíku? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zabalit do krabice, nebo koupit krabici na poště a zabalit do ní. Oni vám to balit nebudou. Na horní stranu krabice napsat do pravého dolního rohu příjemce s adresou, do levého horního odesilatele s adresou (vás).
To stejné vyplníte na poště do podacího lístku, mívají je tam volně dostupné u stolků, abyste to mohla vyplnit dřív, než půjdete na přepážku.
Cena: postaonline.cz/...

hodnocení

1x

Bundu zabalit do krabice, která bude mít nejdelší stranu 35 cm a odeslat jako doporučený balík/S ten stojí 99 Kč. Pokud máte někde obchod, vemte si tam krabice od vín, ty vyhovují velikosti S. Pokud nemáte zákaznickou kartu, vyplníte podací lístek. Nepište tam na podací lístek cenu, balíky jsou ze zákona pojištěné. Pokud na podací lístek napíšete cenu, půjde Vám balík jako cenný a ten je dražší

hodnocení

1x
Zabalit v klidu doma, přelepit a převázat špagátkem. Mimochodem, čistých krabic bývá plno v kontejnerech na papír, netřeba platit poště.

cesmina*
hodnocení

0x

Já bych ji před vložením do krabice dala do nějakého igelitového sáčku.Mě takhle chodí zabaléné oblečení.Nejdřív igelitový sáček a pak je krabice.Ty krabice jsou kolikrát od různých potravin nebo jsou různě poslepované menší ve velkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]