Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání adresy

Od: rumburak odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nevím jestli to sem patří, ale i tak to zkusím :D :D
Nedávno jsem byl na párty a dostal jsem papírek. Na papírku je napsáno 777/177 č. popisné Dejvice - Modrý panelák. :) Můžu se zeptat kde to je? :D Na mapě jsem to nemohl najít, nebo je možný že si ze mě udělal někdo prdel? :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Uvedené číslo 777/177 v Dejvicích neexistuje. Našel jsem 2 množnosti:

1. Na Perníkářce 777/30 nebo 2. Pod Kaštany 177/7. Ovšem ani jeden z objektů není modrý panelák.

hodnocení

0x

Pokud Vám nenapsal ulici, nevěřila bych mu.

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

Mimochodem - katastr umí i mapy.cz : pravým tlačítkem volba "Co je zde?"(dole) a potom "Informace o parcele v Katastru nemovitostí".

hodnocení

0x

To bude blbost, číslo popisné 177 v Dejvicích -jsem našla tohle: pametni-desky-v-praze.cz/...

etana*
hodnocení

0x

Pod Kaštany, stačí nahlédout do Katastru nemovitostí. Ale klidně to udělám za vás:)

rumburak
hodnocení

Díky moc, ten už jsem projel :D tak nějakej omyl, bůh ví co se dělo :D díky :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]