Pred rokem jsem po tatovi prevzala podnik s 6ti zaměstnanci. Jako podekovani za cely rok je chci pozvat na bowling s rautem. Sami se jiz rozdelili do 2 druzstev. Zeny a muzi. Tesi se na to. Premyslim, jak to udelat na konci- co dat vítězům a zda take neco tem poraženým. Máte nejaky napad, nebo zkušenost, co se vam libilo? Dekuji. Alena.
Když budou soutěžit v bowlingu, mohly by být odměnou za první i druhé místo koule. Pro vítěze zlaté Ferrero roches, za druhé místo "stříbrné" Raffaello. Obě krabičky přiblžně stejně velké, protože víc než o vítězství jistě půjde o zábavu a dobrou náladu.
Nejlepší je dát takové ty dárkové tašky s něčím, co má každý rád. To, co potěší nebo se může poslat dál. Takže dobré víno, rozpustné kafe, kvalitní čokoládu, čaje, možno i nějaké paštiky - teď mě napadá Lidl, že tam mají spoustu podobných věcí ve fajn kvalitě. Možná by to chtělo ještě doplnit něčím vánočním - svíčkou, andílkem, hrnečkem.
Tak to jste teda dobrá firma, manžel od Carga nedostane nic. Nebo třeba dárkové poukázky od nějakého řetězce? To se dneska těžko vybírá, když mají lidi všechno. Ještě mě napadlo, jak mají v některých vinotékách takové reklamní balení vína nebo lihovin - vypadá to třeba jako auto a v tom jede ta láhev nebo balení vína i s otvírákem atd.
alusska*
Lidi se pres rok moc snazili. Byl to narocnY rok. Tata zemrel a ja ze dne na den do vseho spadla. Za ten rok byli uzasni.
Pokud to finanční situace dovoluje, koupit vánoční přání, k tomu do obálky vložit např. 1 000 Kč (nebo jinou částku) a při odchodu předat jako osobní poděkování za celoroční práci. To potěší každého. Už jenom to, že na své spolupracovníky myslíte, vypovídá o Vás hodně.
Nás je v práci v rodinné firmě jen 6 zaměstnanců a neuspořádat si vlastní posezení, jak mi říkáme Rodina by nám nedonesla ani kousek cukroví natož pro nás něco připravila. Vždyť to stojí peníze! Kéž by bylo naše rodinné vedení takto štědré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.