Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpocené kruhy

Od: tomik* odpovědí: 6 změna:
Ahoj, jsem ve druhaku na gymplu a posledni dobou jsem se zacal trochu vic potit. Samozrejme pouzivam deodoranty, ale na tričku se mi v podpaží vždycky vytvoří takové mokré viditelné kruhy od toho potu. Chtěl jsem se zeptat jak to koukají holky? Vadí vam to nebo je to ok? Diky...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj. Byť sama trpím hyperhydrozou,tak dělám vše proto,aby to nebylo vidět. Vadilo by mi to na sobě a vadí mi to i na ostatních. Něco jiného je, když je člověk zpocený při práci - s tím se tak nějak počítá a beru to jinak. Chápu že se lidé potí- někteří méně a někteří více. Ale nemusí o tom vedet všichni ostatní okolo.

hodnocení

0x

Pěkný den,

všimnu si toho,ale neřeším. Každý máme nějakou vadu na kráse. Pokud Vás to trápí moc,existuje i nějaké chirurgické řešení nadměrného pocení.

hodnocení

0x

Co navštívit lékaře? Může to být i nějakými zdravotními problémy.

U mě např. to byla štítná žláza. Po nasazení léků jsou problémy tytam.

hodnocení

0x

Nepomůže to v pocení, ale nos oblečení takové barvy, která to někdy více někdy méně schová. A používej vhodný deodorant, který to také potlačí. Musíš ale vybrat ten "správný". Ke každému potu se nehodí každý. Někdy je to pak ještě horší.

etana*
hodnocení

0x

Už nejsem holka, ale pokud si vzpomínám a nic se na tom nezměnilo, tak vadí. A místo deodorantu používej antiperspirant.

host
hodnocení

0x

Radujte se, že se potíte, znamená to, že jste mladý a plný energie. Pocení je úplně normální.

Pokud ho chcete zmírnit, můžete použít vhodný práškový zásyp, například Aviril zásyp, třeba i dětský, na tom nesejde, základem je pudr. Ten na nohy se sírou raděni ne, má typickou vúni, která někomu nemusí být příjemná. Prostě vhodný dobrý zásyp. Kdysi to byl Perilacin zásyp, ale je nová doba.

Další možností je použití tak zvaného "funkčního prádla", které používají sportovci, aby oddělili další vrstvu oděvu od těla mezerou vytvořenou tímto prádlem. Pozor, funkční prádlo se nekupuje volné, ale těsné na tělo, třeba o číslo menší, aby přilehlo k tělu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]