Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SWINGERS PARTY KAM NA NI JIT? LEGALNI?

Od: kukinos odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jak tak občas koukám na filmy, bývají tam swingers párty. Celkem dobré akce to jsou, tak mě napadlo, že určitě to není jenom ve filmu, že jo...Aj bych si tam jako spestření rád zašel, s přítelkyní. Je to vůbec legální a bývají tyto akce někde ohlášené nebo to jsou privátní akce bez reklam?...A platí se tam něco?..Jestli jste tam někdo byl, tak budu rád, když mi o tom někdo řekne více info...Střídáníá partnerů asi podmínkou není, snad bysme jako pár mohli souložit jenom spolu...Byl bych rád, kdyby neco takého někde bylo, bydlím ve městě, kde je ledasco, tak prosím napiště vaše zkušenosti. Díkec :p

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x
Bydlím v Horních Počernicích a často chodíme na procházky se psem kolem velmi hezké budovy v anglickém stylu, tak jsem si říkala, co to tam asi je a pak jsem na netu narazila při prohledávání organizací a firem, sídlících zde na to, že je to swingers klub. Nebyla jsem vevnitř a ani se tam nechystám, tohle není můj šálek čaje, přesto na těch jejich stránkách se můžete asi dozvědět odpověď na vaše otázky swzamecek.com/...

lidus*
hodnocení

1x

Morálka je vám asi cizí, že? Nikdy nechodit s vlastním partnerem nevíte kdy vám to vyčte nebo jinak zneužije. Vím o jednom bytě kde se akce konají ale nikdy jsem tam nebyla a ani se nechystám.Každopádně nezapomeňte prezervativ, znáte to-volali na mě ahoj a já nehojil a do týdne mi upad.

hodnocení

0x

Kdysi jsem si koupil českej erotickej časopis a tam bylo asi 10 různejch inzerátů na swingers...

kurtizany
hodnocení

0x

Podívejte se na www.kurtizany.net, je tam ve Fórech v Praze sekce Swingers.

kajvan*
hodnocení

0x

Ahoj. Samozřejmě je to legální a pokud nejsi žárlivý a spíše hrdý na to, že tvou partnerku uvidí i jiní nahou - je to velmi příjemné zpestření Vašeho sexuálního života! Pokud vím, žena neplatí, jen muž a je tam za vstupné jídlo...Můžete si tam dělat co chcete.Velmi ne vzrušilo, když tam moje hezká partnerka masturbovala a dívali se na nijiní muži i žena...

Waaaaaaaaaw...*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]