Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak tak občas koukám na filmy, bývají tam swingers párty. Celkem dobré akce to jsou, tak mě napadlo, že určitě to není jenom ve filmu, že jo...Aj bych si tam jako spestření rád zašel, s přítelkyní. Je to vůbec legální a bývají tyto akce někde ohlášené nebo to jsou privátní akce bez reklam?...A platí se tam něco?..Jestli jste tam někdo byl, tak budu rád, když mi o tom někdo řekne více info...Střídáníá partnerů asi podmínkou není, snad bysme jako pár mohli souložit jenom spolu...Byl bych rád, kdyby neco takého někde bylo, bydlím ve městě, kde je ledasco, tak prosím napiště vaše zkušenosti. Díkec :p
Kdysi jsem si koupil českej erotickej časopis a tam bylo asi 10 různejch inzerátů na swingers...
Ahoj. Samozřejmě je to legální a pokud nejsi žárlivý a spíše hrdý na to, že tvou partnerku uvidí i jiní nahou - je to velmi příjemné zpestření Vašeho sexuálního života! Pokud vím, žena neplatí, jen muž a je tam za vstupné jídlo...Můžete si tam dělat co chcete.Velmi ne vzrušilo, když tam moje hezká partnerka masturbovala a dívali se na nijiní muži i žena...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.