Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka proti odcizeni a rozbiti

Od: flus9 odpovědí: 5 změna:
Ahoj, budu si porizovat drazsi notebook a nevim jestli si dokoupit tyto zaruky. Ma tady s tim nekdo zkusenost jestli ty podminky nejsou delane pro prospech obchodu? Nejde mi do hlavy ze muze prijit nejakej vychcanek pred zarukou jejda upadlo mi to a vratej mu penize a koupi si novejsi model... Ma s tim nekdo negativni zkusenost at nevyhazuju 3 tisice oknem je to z Mallu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

2x
Kdyby ses o to zajímal, tak to zprostředkují s pojišťovnou. A po dvou letech ti nedají rozhodně celou částku :-D mně dali zhruba polovinu z kupní ceny

clovicek*
hodnocení

0x

Přečti si dobře podmínky toho pojištění a výluky a pak se rozhodni. Většinou se to neoplatí

hodnocení

0x

Tak jedna věc je jistá.

Tyto pojištění se VŽDY vyplatí...ovšem pojišťovně, nikoliv zákazníkovi.

hodnocení

0x

Vubec se to nevyplatí tak jak píšou už ostatní.Je to jen kšeft pro pojištovnu.Proto to taky tak usilovně každému ke každé elektronice vnucují.

Jedna rada zadarmo...Bud na notebook opatrný zacházej s ním slušně a máš 3000.- v kapse

hodnocení

0x
Jak můžeme vědět, jaké máš podmínky pojistky? Nebuď líný a přečti si je! Kdysi dělali právní rozbor pojistky proti poškození a krádeži mobilu u jednoho známého obchodního řetězce a konstatovali, že bys musel mít mobil v šuplíku a nepoužívat ho, abys neporušil některá ustanovení. Čímž ovšem pojistka jaksi postrádala smysl. Loni jsem nakoukl na cestovní pojištění nabízené zprostředkovaně mou bankou a vcelku jsem se zasmál,že tohle si někdo může dobrovolně zapltit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]