Ahoj, budu si porizovat drazsi notebook a nevim jestli si dokoupit tyto zaruky. Ma tady s tim nekdo zkusenost jestli ty podminky nejsou delane pro prospech obchodu? Nejde mi do hlavy ze muze prijit nejakej vychcanek pred zarukou jejda upadlo mi to a vratej mu penize a koupi si novejsi model... Ma s tim nekdo negativni zkusenost at nevyhazuju 3 tisice oknem je to z Mallu
Jak můžeme vědět, jaké máš podmínky pojistky? Nebuď líný a přečti si je! Kdysi dělali právní rozbor pojistky proti poškození a krádeži mobilu u jednoho známého obchodního řetězce a konstatovali, že bys musel mít mobil v šuplíku a nepoužívat ho, abys neporušil některá ustanovení. Čímž ovšem pojistka jaksi postrádala smysl. Loni jsem nakoukl na cestovní pojištění nabízené zprostředkovaně mou bankou a vcelku jsem se zasmál,že tohle si někdo může dobrovolně zapltit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.