Nejste přihlášen/a.
Rada bych se zeptala pokud je zde odborník nejlépe, jestli je sonograficke vyšetření slinivky dostatečně prukazne při obave z nádoru. Zda se muzu spolehnout na tyto výsledky nebo neni sono uplne prukazne?
0x
ahoj, napiš prosím tel.číslo, rád se ti ozvu, mám stejný problém
doplněno 27.11.19 17:14:
nebo třeba FB, ať to nemusíme vypisovat zde
0x
A co takhle CT vyšetření nebp magnetická resonance, tam se většinou nádor neschová. Lékaři ho neradi píšou, je drahé, ale musíte být pacient, který se nenechá odbýt. Sono je málo - spíš orientační
Na CT vás nejspíše pošlou avšak bych na jeho výsledek moc nespoléhal.
Lékaři pouze píšou své studie,jak je důležité přijít včas avšak nikde napíšou jak to udělat. Ideálně přijít v bezpříznakovém období-a kdo půjde k lékaři v bezpříznakovém
období k lékaři s tím, nic mi není pošlete mě na CT.
Na PET CT neposílají kvůli financím. Radiace asi v tomhle nehraje roli, diagnoza je asi důležitější. Možná v situaci, kdy mám nějaký nález na slinivce, bych možná ty peníze dala jako samoplátce, protože pak už bude třeba opravdu pozdě. K čemu vám budou peníze, když už to nepůjde léčit?
Je to jeden velký byznys, Nemocnice,pojišťovny vše jen o penězích a limitech úhrad nic víc. A lidí je dost,stačí se zajít podívat do nějaké nemocnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.