Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rychle zbavit kašle

Od: honziik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Potřebuji poradit jak se rychle zbavit kašle (rady,tipy,doporučení)

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nakrájet cibuli, rozmíchat se lžící medu. Počkat, až cibule pustí šťávu. Vymačkat, přecedit, cibulovou šťávu s medem sníst.

Zajít do lékárny a poradit se s lékárníkem o vhodném přípravku (podle toho, zda je to kašel suchý, vlhký, černý atd.).

hodnocení

2x

Dobrý den. Možná nejrychlejší způsob bude, když navštívíte lékaře. Abyste to nepodcenil a nazadělal si třeba na vážnější zdravotní problém. Jinak opravdu záleží na tom jaký kašel máte. Někomu pomůže Jitrocelový sirup, jinému ta cibule, čaj z Majoránky, nebo doporučené léčivo z lékárny.

hodnocení

0x

Rychle se ani pes nevys... Pro nemoc to platí tuplovaně.Jinak dobrá rada p.Jethra. osobně mám toto vzkoušeno s cukrem-ploná cca2dc sklenička s cibulí zasype lžičkou cukru na ni podšálek a převrátí se.pak se 2x denně užívá lžička šťávy.

hodnocení

0x

Zkuste Stoptussin, mně pomohl

drmax.cz/...

kami*
hodnocení

0x
Nám doma zabírá Stopkašel. Děti už za dva dny téměř nezakašlaly. Mě ale neseděla jeho chuť

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]