Jsem v těžké situaci,kdy nemám s manželkou kde bydlet,a proto je náš syn v kojeneckém ústavu.Pomůže prosím někdo i malou finanční částkou,nebo radou? č.ú.:1682906073/0800 psát můžete na pkroky@volny.cz více na pkroky.wz.cz Děkuji Petr Předem odpovídám,že nemám počítač ani notebook,který bych mohl prodat! Vím jen kam se dá jít na internet zdarma,třeba do Roxy.
Nesockuj tady misto toho abys porad zebral na netu, tak si obehavej firmy. Ja bych ti nedal nic, ale neber to osobne, me taky nikdo nic nedal. Ale tohle mi pripada ubohe, uz jednou si tu psal, tak te asi nikdo nebere.
miljan*
Já si myslím,že je to nějaká nová hra.Kdo víc vysomruje,je king nebo cool,nebo co je dneska pro to moderní výraz,zkrátka je in.
Chápu, práce je až poslední zoufalý pokus, jak přijít k penězům. Dej vědět, jestli tohle somrování funguje a jak je účinné. Ale raději nezacláněj na slušných stránkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.