Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O kolik dříve do divadla

Od: petrkupb* odpovědí: 8 změna:

O kolik minut před začátkem představení nebo koncertu je vhodné přijít do divadla?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Tak abyste si v klidu stihli odložit kabáty do šatny a usednout na svá místa. Takových 15-20 minut se mi zdá být rozumných.

dfa
04.11.12 18:32
hodnocení

0x

15-30 min

askmenow*
hodnocení

0x

Alespoň 15

doplněno 04.11.12 18:34:

Také vezmi v úvahu velikost divadla. V Národním ti bude trvat dohrabání se k místu výrazně delé, než v komorním divadle, které je maličké. počítej s časem na uložení věcí do šatny, na odskočení na WC (a s frontou u obojího) a s pohodlným usazením se alespoň pět minut před začátkem.

krkovicka*
hodnocení

0x
Patnáct minut málo-něco mezi čtvrt a půl-20min určitě.Souhlas s výše uvedenou odpovědí.

I já souhlasím, že lépe je dříve než pozdě, není nic veselejšího, když se během předehry nebo začátku hry cpou na svá místa uprostřed řady opozdilci. Ještě připomenu čas na vypnutí mobilu.;) Kdykoli jsem byl v divadle, někomu zazvonil v hledišti telefon. Jednou to Dalibor na jevišti to vzal sportovně a začal pantomimicky předvádět hledání přístroje v kostýmu...:)

Dokonce se u nás před zahájením představení v divadle pouští do reproduktorů prosba o vypnutí mobilů.

askmenow*

Když já myslím, že uvaděčky by vůbec neměly opozdilce do hlediště pustit, je to hrůza :/ (Jednou se kamarádce stalo, že musela počkat na přestávku a upřímně to chápu, pozdě příchozí diváci velmi ruší diváky i herce.)

hodnocení

0x

Tak, abys zaujal místo minimálně pět minut před začátkem. Pokud máš místo uprostřed řady, tak raději o něco dřív (a naopak).

hodnocení

0x

Já zažil v éře digilálek ( pro mladší - hodinky) jak asi 10 min snad desítkám lidí hodinky pípaly celou hodinu uprosřed představení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]