Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poprvé na privát

Od: panic odpovědí: 20 změna:
Zdravím, je mi 17 a stále jsem panic. Trochu mě to depta, protože sex už bych chtěl, ale nejsem moc typ, co umí sbalit holku. Takže jsem se rozhodl si objednat hodinku na Privátu. Jen se bojím jak to tam chodí a tak, máte někdo zkušenosti?
Za odpovědi děkuju.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

8x

Nespěchej! Poprvé by to mělo být s láskou. A vůůůůůbec není pozdě.

Pro zajímavost. Tuhle jsem četla článek, že např. 28% Američanů do 30 let nemělo v loňském roce žádný sex. A v Japonsku v kategorii 18-34 let nemělo ještě nikdy sex 42% mužů a 44% žen. Hlavním důvodem prý je internet a sex virtuální.

smode*
hodnocení

7x
Zkušenost nemám ale 17 let není na kluka tak moc. Jestli však chcete, klidně si tam zajděte. Spíše si dejte pozor abyste si na to nezvykl..doporučuji co nejdříve potom například zkusit nějaké seznamky zdarma atp. nebo jiné cesty které Vám pro seznámení vyhovují. Nějaké "času je dost" a "nic nedělej, čekej a ten pravý protějšek přijde sám" funguje čistě jen u holek (protože je pořád někdo balí) - my kluci musíme brát iniciativu vždy do vlastních rukou - aneb: jestli se pevně nerozhodnete s někým se seznámit a neuděláte proto všechno potřebné je pravděpodobnost vztahu s dívkou u kluka téměř nulová.

hodnocení

4x

Hele, a ty si chceš jednou vzít prostitulku za ženu a mít s ní děti? Nebo jak své vyvolené jednou za pár let budeš vysvětlovat, že jsi o panictví přišel v bordelu s prostitutkou? Že nemáš holku a sex teď v 17 letech, neznamená, že tvoji osudovou ženu nebude zajímat za pár let s kým a jak jsi o to přišel. Já bych se teda dívala na chlapa hodně přes prsty, když bych zjistila, že šel do bordelu jen proto, aby už nebyl panic. Jen tak BTW.

Ukaz mi jedinyho chlapa, ktery do jeho poprve sel s tim, ze si chce dotycnou vzit a mit s ni deti.
Muj bývalý...
Axus: já také, dokonce jsme po tom poprvé byli spolu 7 let, teď mi dokonce po X letech přiznala že byla hloupa když si myslela že jde za lepším...na druhou stranu jak se i chlapa pozná panictví že?
pavelkro
Proč by měl své vyvolené vysvětlovat, jak přišel o panictví? Normálně tam běž, hodíte sprchu, zasuneš, pokecáš a jdeš na pivo.
A opravdu chce tazatel jen pohlavni styk na par desitek minut? Nebo se spis naucit jak holku sbalit. O cem si s ni povidat. Jak dobre libat. Jak a kde ji hladit, aby se ji to libilo. Jak ji uspokojit a privest k orgasmu? Ano, na private dostane pohlavni styk. Ale ne znalosti, jak si najit, udrzet a uspokojit holku. Ne slapku. Pro me bude furt panic. Par profesionalnich zasunu pro realny zivot nic neznamenaji. Navic buh vi jestli si 17 lety klucina na tom private pohlídá, aby nechytl nejakou pohlavne prenosnou chorobu. Aby ji nechytl, tak si prave neuzije to prave co k sexu v partnerstvi patří. Libani. Oralni sex nebo sex bez ochrany.
kami*
Jsem hodně zvědavá, ale taky mne nikdy nenapadlo se zeptat, jakou práci dělaly milenky mého partnera. Ale asi by mi vadilo, když by mi to opakovali Vaši kamarádi, se kterými byste mne seznámil. Byla to jedna moje kámoška zní vždycky nejlépe, a to i před kamarády. Nikdy nevíte, kde to vykecají.

pb®
hodnocení

3x

Můj manžel přišel o panictví v 18 na privátu. Nijak ho to nepoznamenalo, nesmýšlí o ženách jen jako o sexuálním objektu a je to velice obětavý milenec, který by se nesnížil k tomu, aby mu žena jen podržela, aniž by z toho něco měla.

Než se tím užírat a trápit, však kolik je zde dotazů od osamělých adolescentů, co kvůli absenci vztahu dokonce pomýšlejí na sebevraždy, je lepší prostě do toho privátu jít. Však to je ověřená praxe staletími, kdy vykřičený dům byl v každém městě a mladíci tam chodili na zaučenou, aby pak s manželkou-pannou věděli o svatební noci co a jak. Ona služba je společností nechtěná a trpěná pouze na oko.

Souhlasím. A rozhodně doporučuji prubnout několik děvčat, jak na tom s uměním lásky jsou. Rozhodně včas i dámu tvého srdce. Tu potenciální manželku. Žít s někým, co se přetvařoval a vlastně nic moc nepředvedl, to do budoucna není dobré.

prestik*
hodnocení

2x

Bez obav tam jdi, aby ses naučil, že podmínkou sexu nemusí nutně být přepsání bytu na manželku. Doporučuji si předem dohodnout konkrétní podmínky. Pokud nemusíš černochy a Araby, vyber si brunetku, čmoudi chodí zásadně za blondýnkami. Ještě doporučuji slíbit příplatek, pokud to bude stát za to...aby to za to stálo. A hlavně mimo Prahu, všude jinde je to výrazně levnější. Také bych vynechal města, kde jsou montovny (Boleslav, Plzeň), gastarbeiteři to taky občas potřebují vyklepat a dojíždět po nějakých syfilitických Ukrajincích asi nic moc představa.

doplněno 25.11.19 20:47:

Víte, že: Kolem 70% sicilských mužů přišlo o panictví s prostitutkou? A to většinou tak, že tatík synkovi šlápotu koupil. O pobožnosti Siciliánů jistě netřeba pochybovat.

vernon
hodnocení

2x
A co jako? Já přišel o panictví až ve třiatřiceti. Svět se nezbláznil.

jeden*
hodnocení

2x

Je to uplne o nicem. Zadne vzruseni, zadna romantika. Ja zkusil jit jednou po rozchodu do nocniho klubu. Za celou hodinu se mi ani nepostavil a to jsem s tim v zivote nemel problem, spis naopak. Vyhozene penize. Neni nad to jit ven a zazit to vzruseni uplne od zacatku se vsim vsudy.

hodnocení

1x

zkušenoust nemám raději počkej na tu pravou co třeba ještě nemá taky zkušenost třeba po letech se tomu zasmějete*smich*

hop®
hodnocení

1x

Už ses rozhodl a objednal, tak už není čas se bát. Prostě tam jdi, oni už se tam postarají, aby ti bylo chvíli dobře. Ale k tomu, aby mi bylo dobře, mi vždycky stačila moje pravačka. Hlavně nečekej, že tě tam někdo bude učit jak sbalit a zaujmout holku, jak být galantní, pro holku zajímavý a přitažlivý. Ne. Tam se jen vycákáš, bez vztahu, bez lásky...
... a nemáš zač, promiň, že jsem upřímnej...

renda2

Já nejdřív četla moje "prodavačka" místo pravačka. *smich*

chjo
hodnocení

0x

To je mi řečí o lásce.. Pokud ses rozhodl, jdi, ale nečekej zázraky. Zavoláš, domluvíš se na čase a pak je to o dohodě. Řekni jakou máš představu. Peníze bude chtít hned jak přijdeš, tak pozor aby to pak nebylo jen šup šup a za 5min můžeš být venku, zvlášť když je to poprvé. Budeš akorát naštvanej, že sis nic neužil a ještě přišel o plno peněz.

ron
hodnocení

0x

Zeptám se, zkoušel jsi už nějakou holku hledat a byl jsi vždy neúspěšný nebe si to ani nezkusil a píšeš toto?

doplněno 08.12.19 15:38:

Zkus to prvně, o nic nepřijdeš, určitě nějakou najdeš.

lidus*
hodnocení

0x

Kam spěcháte, potřebujete se chlubit kamarádům? To není nic pro mladého kluka ten se má zamilovat, pomilovat a klidně i několikrát za život.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]