Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orální sex s kondomem

Od: karin* odpovědí: 16 změna:
Ahoj. Chtěla bych mířit otázku především na muže. Nechci klukovi dělat orál, pokud nevim, že je zdravej, nemám stálého přítele a konkrétně u jednoho vim, že je hodně primiskuitní a nějaké nákazy bych se bála. Vim, že holky tohle často vůbec neřeší a "vykouří" všem, já do toho ale nejdu. Takže samozřejmě se nabízí jedině možnost kondomu. Ale pak si říkam, má z toho ten kluk něco? Ale říct ne mi přijde jako blbost, protože při sexu s kondomem je to docela analogie... Orální sex s kondomem podle mě dělá málokdo (prosim nemluvim o stalem partnerstvi, kde je vernost a jista zdravotní stránka)... Diky moc za reakce :) K

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Nezlob se, ale to ti to tak chutná, že ho chceš kouřit klukovi, kterýmu zdravotně nevěříš - notak ale proč potom gumu?
Nějak to moc nechápu, proč... tak sorry...

motak
hodnocení

1x
lepsi neco nez nic :)
Ale spis se divim vam, oblizovat kondom...

hodnocení

1x

Orální sex bez kondomu může být podle mě spíš problém estetický než zdravotní.

hodnocení

1x
Kamarád na toto téma tvrdil, že to je stejný, jako lízat zmrzlinu přes celofán.
krtek*

u nás se používá termín "lízat med přes sklo"...jinak pointa je stejná

U nás se říká "mýt si nohy přes ponožky". :-D

berger*

Jenyk,skoro se bojím zeptat,jak to kamarád ví? Odkud má tuto zkušenost? *smich*

Tak to netuším. *ee**ee*

berger*

*smich2* a zeptáte se ho?

joudis*
hodnocení

0x
Není lepší mít jednoho než honil kvantitu nad kvalitou. Až si někoho najdeš kdo bude pro život tak aby se nezhrozil kolik jich bylo před ním.

karin*
hodnocení

děkuji vsem:)

Dobrou chuť

hodnocení

0x

Máš zajímavý pohled. Chceš mu to dělat přes gumu - no dobrá, pořídíš ochucené, prodávají ce.

Ale zamyslela ses nad tím, jak to bude ten kluk dělat tobě? Navleče gumu na jazyk?

asiemil

Nijak, zapne si zip u kalhot a půjde zpátky na pivo*smich*

njjvv
30.11.19 21:46
hodnocení

ahaa

pohlavak
hodnocení

0x

Vy sice nemáte dostatečnou morálku, abyste si hledala dlouhodobého partnera...se který můžete klidně před sexem na testy.. ale co vám výchova nedodala na morálce.., to dodala na strachu z pohlavních chorob..alespoň něco. Pokud chcete mít plnohodnotný sex bez strachu, potom jedině dlouhodobá známost...testy...a můžete si užívat. Tohle vám poradí každá specializovaná poradna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]