Ahoj. Chtěla bych mířit otázku především na muže. Nechci klukovi dělat orál, pokud nevim, že je zdravej, nemám stálého přítele a konkrétně u jednoho vim, že je hodně primiskuitní a nějaké nákazy bych se bála. Vim, že holky tohle často vůbec neřeší a "vykouří" všem, já do toho ale nejdu. Takže samozřejmě se nabízí jedině možnost kondomu. Ale pak si říkam, má z toho ten kluk něco? Ale říct ne mi přijde jako blbost, protože při sexu s kondomem je to docela analogie... Orální sex s kondomem podle mě dělá málokdo (prosim nemluvim o stalem partnerstvi, kde je vernost a jista zdravotní stránka)... Diky moc za reakce K
Nezlob se, ale to ti to tak chutná, že ho chceš kouřit klukovi, kterýmu zdravotně nevěříš - notak ale proč potom gumu? Nějak to moc nechápu, proč... tak sorry...
Vy sice nemáte dostatečnou morálku, abyste si hledala dlouhodobého partnera...se který můžete klidně před sexem na testy.. ale co vám výchova nedodala na morálce.., to dodala na strachu z pohlavních chorob..alespoň něco. Pokud chcete mít plnohodnotný sex bez strachu, potom jedině dlouhodobá známost...testy...a můžete si užívat. Tohle vám poradí každá specializovaná poradna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.