Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám milence již 2 roky, po půl roce našeho vztahu jsem zjistila, že má přítelkyni, já jsem sama. Jejich vztah není nic moc, dle mého názoru se jen bojí vztah skončit. Potřebovala bych nějak zneškodnit přítelkyni, bohužel nevím jak, nikdo ji nezná a ani pomalu nikdo neví že nějakou přítelkyni má.
co takhle nenápadně upustit své spodní prádlo do jeho kapsy nebo brašny? Pár vašich vlasů na kabátě... rtěnka na jeho límečku... sakra ženská, neříkejte že nevíte co vás by u chlapa nakrklo tak, že by jste jej nevyplaceně vyexpedovala tam kde k těm "stopám" přišel.
Bublinko. Je plno způsobů, jak se svojí sokyně zbavíš. Nastoupíš na její místo a ... Tvůj přítel si najde další milenku. A bude zase jí vykládat, jak je to s Tebou hrozné. Uteč z tohoto vztahu, nebo budeš stále ČEKATELKOU. Budeš pořád na druhém místě. Třeba se na mě zlob, ale Tvůj přítel není chlap pro život. Nechává všemu volný průběh, protože mu to vyhovuje. Prostě je takový a nevěř tomu, že se změní, když ho ulovíš Ty. On je to typ mužskýho, kterému se říká lovec. Asi bude galantní, přitažlivý apod. To jsou jeho přednosti. Naproti tomu je nezodpovědný, promiskuitní, sobecký. S takovým člověkem je nemožné žít harmonický život. Také jednou zestárneš a věř tomu, že je fajn mít v tu chvíli vedle sebe chlapa, kterému nevadí Tvoje vrásky, možná i nějaké to kilo navíc. Ale ten Tvůj přítel, nevím, nevím... Spíš zase bude hledat NĚCO jiného. Vím, neznám ho a nemůžu to tvrdit na sto procent. Mluví ze mě jenom životní zkušenosti. Nenech si zkazit život. A nebuď zlá a zákeřná. Vrátí se Ti to.
No párkrát už jsem něco takového zkusila, ale asi holka musí být trochu hloupá, nic jí nedošlo. V téhle hře budu pokračovat dál, jen mi schází nápady a trocha fantazie...
Jak jednoduché je soudit
Chtěla bych vidět Váš postoj k mému problému kdyby jste byla ve stejné situaci vy
reknu jen to ze pokud chlap nechce opustit nebo nema v umyslu opustit svoji pritelkyni o ktere vam rika ze mu to s ni neklape TAK NECO NENI V PORADKU.
Totiz znamena to jedine a to ze vy v jeho zivote nejste buh vi jak dulezita. Neni pro nej dulezita a ni pritelkyne ani Vy. Vy jste zamilovana a pan si rad uziva A TIM TO HASNE. Nic jineho mezi vama neni.
To ze nekdo po nejake dobe zjisti ze vztah ktery ma doma je vlastne o nicem a tudiz si hleda nekoho jineho je normalni . A pokud byste byla prave vy ta PRAVA DOKONALA KTEROU HLEDAL tak se svoji pritelkyni uz neztraci cas. Ocividne jste pro nej pohodlna milenka a pritelkyne doma se o nej pekne stara a tak mu to vyhovuje . PRO ME BY TAKOVY MUZ MEL NULOVOU HODNOTU A s takovym bych se nezahazovala!
Nedělejte nic, co by se nelíbylo, aby někdo dělal Vám!
Vůbec do toho netahejte onu přítelkyni a nechte to na něm.
Vše se jednoho krásného dne může otočit proti Vám
Ža Vám za to takový člověk vůbec stojí
Řešte to s dotyčným a nikoho třetího do toho prostě netahejte!
Já bych v žádném případě nechtěla chlapa, o kterého se musím s někým dělit a který ani neví, co chce a neumí si udělat pořádek v hlavě... A pokud má dvě přítelkyně naráz a nemá s tím problém, tak sakra já bych s tím teda problém na Vašem místě měla. Bude takový pořád... pro mě je to PĚKNÝ NEŘÁD! Ale kdo chce kam...
Snad ne,ale snažím se v životě hrát férově a o tom mluvím od začátku.Vám to nevadí,že Vás podvádí s ní a ji zase s Váma?
Problém je v tom , že to že má přítelkyni jsem zjistlila téměř po půl roce našeho vztahu, pak je těžké vše jentak zahodit. Samozřejmě mi vadí, že mě podvádí s ní a jí zase semnou ale, ale ...
Bublinko, Bublinko. ...jejich vztah není nic moc... A to Ti řekl kdo? Tvůj přítel? Nebuď hloupá...
No ,ani mně se nezdá moc fér (asi vůči té přítelkyni) Vám radit ,jak jí škodit.Pokud se sní nerozešel asi ví proč a zřejmě mu to takhle vyhovuje.
Možná byste měla milenci říct:Buďto ona nebo já!
Aby to řešil on.Alespoň by to bylo férové (když dosud to tedy férové nebylo ani pro Vás ani pro ni.To jen on - pan PAŠA si pěkně užíval s oběma.
To mi nikdo nemusel říkat, ale když tráví více času semnou než s ní, když má být s ní doma tak si najde sebemenší záminku aby tam s ní být nemusel. To není fungující vztah. Jelikož je to pan podnikatel vypadá to že přítelkyně bude taková větší pijavice.
doplněno 14.03.10 19:33:Promiňte tato odpověď patří k předchozí reakci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.