Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.
Nikdy jsem nikde skoro nebyla a přemýšlím jet do Lince na advent do Rakouska . Cca na otočku jeden celý den.
Zájezd s průvodkyní mi nevyšel z důvodu ihned zaplněné kapacity autobusu což mě celkem zamrzelo, již jsem se do Lince těšila. Napadlo mě jet bud vlakem, což je asi bezpečnější nebo vlastním autem.
Ale pokud bych jela autem, ještě s pasažerem nějakým,... tak bych se chtěla zeptat na zkušenosti, jaká je silnice do Lince, zda si na něco dát pozor, /nic nevím/ , zda se tam dá jet i mimo dálnici a popřípadě co je lepší nebo na co si můžu dát pozor.
Děkuji za rady
Podstatná informace mi chybí: Odkud do toho Lince pojedeš?
@lucka35: Pak autem po E55 z "Budějic" přímo do Lince. U nás tedy po silniciI/3 (E55) na Kaplici a Dolní Dvořiště, dále po rakouské B310 a následně po S10 (pozor, některé části jsou ve výstavbě), ale pořád je to E55, přes nebo spíše kolem Freistadtu a Gallneukirchenu až do Lince. Trasa necelých 100km.
Ještě doplním, že S10 není nutné použít abyste nemusela platit dálniční známku. Pak je třeba na konci B310 na kruháči před začátkem S10 odbočit na B125, té se držte a ta vás dovede až do Lince. V Linci samotném vám bohužel s orientací neporadím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.