Nejste přihlášen/a.
Známý tvrdil nesmysl. Na zásilkovnu se ani nemusíš registrovat. Pokud ji používáš pro doručení od e-shopů (nejlevnější možnost) je ti to nabídnuto (nebo není) právě tím shopem. Už jsem té možnosti využil mnohokrát. Jde jen o způsob zlevnění doručení balíku - přijede dodávka a vyloží kupu balíků.Dál je to už na tobě, kdy si to vyzvedneš (nejpozději do 14 dnů).
Žádné problémy. Za poslání zaplatíte a na to dostanente papír. Vy máte papír a ostatní mají peníze, které případně mohou nebo musí zdanit. Ale přece vy nebudete jakkoli odvádět daň z peněz, které jste zaplatil za službu, že?
Také mám registraci v zásilkovně, ale nikdy jsem nevyužila. Co si pamatuji když jsem se registrovala, podnikatelé mohli odesílat de facto okamžitě po registraci a mohli odesílat i doporučeně. Několikrát v měsíci-nepamatuji si již jak často- jim zásilkovna potom měla poslat FA za úhradu poštovného.
Soukromé osoby museli počkat několik dní na nějaké schválení, mohli odesílat pouze na dobírku, peníze zůstali v zásilkovně a zásilkovna jim po odečtení částky za dobírku zbylou částku několikrát? do měsíce poslala na účet.
Dnes už je to samozřejmě asi jinak, pokud to nikde nedohledáte, můžete se informovat na typ Vaší registrace telefonicky HOTLINE +420 216 216 516
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.