Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepříjemnosti s močením

Od: risanek® odpovědí: 5 změna:

Jsem starší pán a v poslední době mne zajímá, čím to je, že kdykoli uslyším tekoucí vodu (vodovod a pod.), tak to u mne vyvolá potřebu močení. Je to dost otravné. Samozřejmě jsem v preventivní péči urologa, Ale k němu jdu až za půl roku. Máte někdo fundovanou odpověď?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Fundovanou odpověď nemám, jen bych rád podotknul, že minimálně u mě to nesouvisí s věkem, tenhle reflex mám, co pamatuju a nikdy mě neopustil. V péči urologa nejsem a nikdy jsem nebyl.

hodnocení

4x
Možná to bude znít hloupě,ale říká se, že s věkem se vracíme do dětských let.
Když dáváme dítě na nočník, tak mu také pouštíme vodu z kohoutku, aby se to naučilo.
A naučí :)

hodnocení

3x

Jedna tok vody v nás evokuje pocit čůrání, jednak jsou seniorské svěrače již méně pevné a ten vnitřní to hůř ustojí.

kepler*
hodnocení

2x

Tato reakce je normální, ale u vás se může jednat ještě o hyperplazii (zvětšení) prostaty. Mám to taky tak, v noci musím i několikrát vstávat a jít se vyčurat. Už jsem na to vyzkoušel několik léků, které mi ale nezabírají, nebo jen částečně. Urolog mě pořád přemlouvá na chirurgický zákrok. Než k němu znova půjdete, zkuste nějaký čajíček nebo přírodní přípravek:

search.seznam.cz/...

ww
hodnocení

0x
Tak to funguje u většiny lidí. Např. v seriálu Teorie velkého třesku tímto chtěl Sheldon odlákat své přátele od prstenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]