Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je správně, že k ní už tolik necítím?

Od: mf odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
ještě před pár měsíci jsem měl holku (budu ji nazývat A), k níž jsem cítil něco, co nikdy předtím. Tak moc jsem ji miloval. Cítil jsem, že pro ni ale nejsem dobrý a spadlo mi sebevědomí. Poté jsem to vzdal. Moji přátelé se mi doteď smějí, že jsem ji nechal. Touží po stejném typu, jako byla ona. A naopak si ze mě dělají srandu, kvůli typu mé nové. Ona je trochu jiná. Jenže s ní, vím, že nejsem tak špatný, ba naopak, s ní se cítím jako "někdo". Rozumíme si výborně. Jenže mám problémy: miluji ji, ale ne tolik jako jsem kdysi miloval A a navíc, pokud chci být s moji novou, budu se muset bavit a být ve společnosti A. A byla vtipná, měla originální a geniální vtipy, byla ve společnosti populární. Zatímco má nová je také vysoce inteligentní, ale ve společnosti zase někým velice oblíbeným není. Dovolí mi dělat co chci. Pro minulou jsem se musel změnit. Teď už k A téměř nic necítím, pouze moji přátelé mě provokují a dokonce mě napadla myšlenka, že bych se k ní vrátil.
Chci upozornit, že nejsem žádný náctiletý a tohle nejsou moje první vztahy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím.Píšete, že k A už téměř nic necítíte, tak proč byste se k ní měl vracet? Už jednou vám to spolu nevyšlo. Nenechte se hecovat přáteli a řiďte se svým rozumem. Máte novou přítelkyni, máte jí rád, tak pracujte na vztahu, abyste v něm byli oba spokojení. A hlavně nesrovnávejte obě slečny.

klera*
hodnocení

2x

Zamilovanost zezačátku, kdy je to vášnivý atd. je hodně pěkná a dává to jiskru do života...ale podle mě mnohem hezčí je to budování vztahu, kdy si navzájem důvěřujete, respektujete se. Je v tom něco mnohem víc. Takže za mě- jestli ji milujete, nezáleží na tom, že o něco míň...jestli věříte, že je to pro vás správný člověk a má kvality, který budete milovat i dál do budoucna, držte se jí. A ještě jedna rada- vím z vlastní zkušenosti, že lidi mají občas tendenci vidět minulost moc růžově (někdy moc černě) a zapomínají na to, jak se přesně cítili a proč udělali to, co udělali. A poslední rada- kašlete na to, co říkají ostatní, nežijí váš život, dokonce dost pravděpodobně nebudou jeho součástí někdy v budoucnu.

veronika008*
hodnocení

2x

Určitě je lepší zůstat s tou, se kterou si rozumíte a cítíte se s ní dobře.

doplněno 24.11.19 01:14:

Řešíte tady totiž 2 věci a to vnitřní spokojenost versus společenská prestiž.

bbbb
hodnocení

1x

Vymenil jsi divku A vedle ktere jsi se necitil dost jako chlap za divku B a aby sis to dokazal potrebujes spolecnost divky A. Ktere chces ukazat ze chlap jsi ale nejspis si nejsi jisty se kterou chces doopravdy byt.

zdennn
hodnocení

1x

Ta druhá je pro Vás ta pravá. Ta první to bylo jenom takové pozlátko, vhodná tak do společnosti spíše těch druhých. Taková je vám k ničemu, i když jí ostatní vychvalovali nebo upřednostňovali. S druhou vybranou ženou budete žít vy a ne oni, vy si s ní rozumíte a nebudete přece upřednostňovat ženskou, kterou která vám zdá se vůbec nevyhovovala. Navíc k "A" už nic necítíte, tak jak to, že uvažujete, že byste se k ní vrátil? Proto, že byla ve společnosti populární? To je dost málo.

jbfss
hodnocení

0x
Zdravím, prokazujete moji teorii, že muži nechtějí žít se ženou, která je bude respektovat a která jim dovolí dělat to, co chtějí. Takové ženy si muži neváží, není pro ně dost přitažlivá, mají pocit, že ji mají jistou a že je s ní nuda.
Muži chtějí ženu, co je bude kibicovat, omezovat, vytáhne z nich peníze, bude jim dávat najevo, že pro ni nejsou dost dobří a že ona může kdykoli odejít za lepším.
Taky jsem někde četla, že žena by neměla muže podporovat a dělat z něj lepšího a sebevedomejsiho člověka, protože takový muž jen nabyde sebevědomí, tak získá dojem, že má na lepší ženu a od té odejde hledat takovou, co bude odpovídat jeho nové nabytemu sebevědomí. Taky velká pravda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]