Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu. Jsem dlouho bez práce. Na netu jsem našla v mimibazaru, že někdo nakupuje trička a mikiny v Německu a na nich maluje různé obrázky nebo našívá nášivky a pak prodává. Hrozně ráda bych to dělala, ale vůbec netuším jak na to.Můžete mi někdo poradit , kde se to a jak objednává? Kde bych zjistila bližší informace?Děkuji Lenka
Mimibazar je celkem divočina, navíc je tam hodně velká konkurence. Doporučuju podívat se na www.Fler.cz kde se taky dají prodávat vlastní výrobky, navíc jsou tam i hodně hezky prezentované.
Za sebe - na Mimibazaru by mě nikdy nenapadlo nic nakoupit, na Fleru jsem už pár tisíc za dárky pro manželku i příbuzné utratil a vždycky to sklidilo u obdarovaných velký úspěch.
doplněno 16.03.10 18:14:Jo a nezapomeň že pokud si vyděláš "moc" tak ten příjem musíš samozřejmě přiznat a zdanit. Ta částka je myslím někde mezi 10 a 30 tisíci ročně.
Nechci vás odrazovat, ale abyste nebyla zklamaná. Triček je všude hodně. Další věc je účetnictví, jde o to, aby se vám to vyplatilo. Možná tak k zaměstnání, ale, jako hlavní obživu, to nevidím. To je můj názor. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.