Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na podnikání - dovoz zboží a prodej?

Od: maraika* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. Jsem dlouho bez práce. Na netu jsem našla v mimibazaru, že někdo nakupuje trička a mikiny v Německu a na nich maluje různé obrázky nebo našívá nášivky a pak prodává. Hrozně ráda bych to dělala, ale vůbec netuším jak na to.Můžete mi někdo poradit , kde se to a jak objednává? Kde bych zjistila bližší informace?Děkuji Lenka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

2x

Mimibazar je celkem divočina, navíc je tam hodně velká konkurence. Doporučuju podívat se na www.Fler.cz kde se taky dají prodávat vlastní výrobky, navíc jsou tam i hodně hezky prezentované.

Za sebe - na Mimibazaru by mě nikdy nenapadlo nic nakoupit, na Fleru jsem už pár tisíc za dárky pro manželku i příbuzné utratil a vždycky to sklidilo u obdarovaných velký úspěch.

doplněno 16.03.10 18:14:

Jo a nezapomeň že pokud si vyděláš "moc" tak ten příjem musíš samozřejmě přiznat a zdanit. Ta částka je myslím někde mezi 10 a 30 tisíci ročně.

pt®
hodnocení

0x

Nechci vás odrazovat, ale abyste nebyla zklamaná. Triček je všude hodně. Další věc je účetnictví, jde o to, aby se vám to vyplatilo. Možná tak k zaměstnání, ale, jako hlavní obživu, to nevidím. To je můj názor. PT /stařenka/

maraika*
hodnocení

Děkuji za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]